Doneer met bloemen voor een wereld zonder Type 1 Diabetes

Doneer met bloemenTopbloemen steunt JDRF Nederland – Doneer met bloemen!

Vanaf 16 april tot en met 31 mei loopt een actie waarbij je bij ieder boeket kunt kiezen of je een donatie van 2,50 wil doen aan JDRF Nederland. Als jij een donatie doet wordt dit door Topbloemen verdubbeld, waardoor per boeket 5 euro extra kan worden besteed aan onderzoek naar Type 1 Diabetes!

Hoe doneer ik met bloemen?

Klik het plaatje rechts, of de link onderaan de pagina. Je komt dan op de landingspagina van topbloemen en zal zien dat er gelijk een donatie aan JDRF in je winkelmandje is gestopt. Dank je wel!

Kies het boeket van jouw keuze. Volg vervolgens gewoon de bestelprocedure en zodra jouw betaling rond is, zal Topbloemen het gedoneerde bedrag verdubbelen en dat aan het eind van de actieperiode overmaken aan JDRF. Daarmee kunnen wij weer onderzoek financieren naar Type 1 Diabetes.

Ik heb zelf een boeket besteld en donatie gedaan. Wat kan ik verder nog doen?

Een wereld zonder Type 1 is mogelijk, en acties zoals deze helpen daarbij. Jij kan daar, behalve met een eigen aankoop, ook aan bijdragen door deze actie met vrienden, familie, collega’s en zakenpartners te delen. Iedere euro telt op weg naar een wereld zonder Type 1! Deel de link (bit.ly/doneermetbloemen) met je omgeving en vraag hen om JDRF te steunen.

Vragen?

Stuur een email naar info@jdrf.nl.

Ja, ik doneer met bloemen