Nieuws

Split-A-Gift

in Acties en Events

SaG_logo_keyHeb je iets te vieren? Een verjaardag, een housewarming, een huwelijk, of 30 jaar in dienst bij hetzelfde bedrijf? Via Split-A-Gift geef je je gasten een leuke en laagdrempelige mogelijkheid om jou het perfecte cadeau te geven: een stukje voor jou, en een stukje voor een wereld zonder Type 1 Diabetes.

Hoe werkt Split-A-Gift?

  1. Meld je aan via www.splitagift.com
  2. Creëer je persoonlijke pagina voor jouw verjaardag, housewarming of ander feestje
  3. Kies het goede doel waaraan je wilt doneren: JDRF Nederland
  4. Kies het percentage van de gift dat je aan JDRF wilt doneren, en het percentage dat je zelf wilt houden, bijvoorbeeld voor een nieuwe fiets, een keukenmachine of een nieuwe tablet.
  5. Deel je eventpagina met iedereen waarmee je jouw feestje wilt vieren. Vrienden, familie, collega's, buren en ga zo maar door.

Waarom?

Door via Split-A-Gift om een donatie te vragen kunnen mensen een steentje bij dragen voor een wereld zonder Type 1 Diabetes, terwijl ze toch het idee hebben dat ze jou een cadeau geven. Het is aan jou om te bepalen welk percentage je aan JDRF wil doneren: het volledige bedrag wat binnen komt, de helft of bijvoorbeeld 20 procent.Let op: de minimale gift die iemand kan doen is 5 euro.

Via Split-A-Gift kun je geld vragen voor jouw fiets, tablet of laptop én bijdragen aan een wereld zonder Type 1 Diabetes in de toekomst. Wie wil dat nou niet?

Ga naar www.splitagift.com voor meer informatie.

Tags: acties

JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes (T1D). Wij financieren onderzoek om levens van mensen met type 1 diabetes te verbeteren en om genezing mogelijk te maken.

Geef voor onderzoek