Dam tot Dam Weekend 2017: definitief €45.306 voor T1D onderzoek!

Zaterdag 16 en zondag 17 kwamen er meer dan 200 mensen in actie voor JDRF tijdens de verschillende onderdelen van dit dam tot dam weekend. We deden mee met alle onderdelen, de wandeltocht, de By Night 5Em, de Fietsclassic en uiteraard de Damloop!

De wandeltocht Zaterdagochtend, ondanks de regen is iedereen gekomen en zijn er 50 mensen van Amsterdam naar Zaandam gelopen om geld op te halen voor JDRF. Ook onze eigen Veerle heeft mee gelopen. Dank aan alle wandelaars!

Zaterdagavond ging de ‘By Night’ van start 8 kilometer rennen in Zaandam. 30 deelnemers voor JDRF. Een mooie avond was het en een mooie ervaring blijkt het te zijn, met alle lichtjes waar de renners mee lopen.

Op zondagochtend vroeg verzamelden de deelnemers voor de Fietsclassic zich op de Dam. Bijna 40 deelnemers hebben gefietst en zich ingezet voor JDRF.

Iets later vertrokken er 100 mensen voor de Dam tot Damloop 10Em (16.1 km). Razendsnel kwamen ze ook weer binnen. De Charity Zone waar wij stonden was helaas niet heel goed vindbaar en hebben daardoor een paar mensen gemist. Het was een zonnige dag de spetters kwamen pas toen iedereen al over de finish was.

Kortom een mooi weekend en een mooie opbrengst van in totaal maar liefst €45.306, met dank aan iedereen die heeft meegedragen!