Doneer met bloemen voor een wereld zonder type 1 diabetes

Doneer met bloemen

Topbloemen steunt JDRF Nederland – Doneer met bloemen!

Wist je dat je bij Topbloemen een actie loopt waarbij je bij ieder boeket kunt kiezen of je een donatie van €1,50 wil doen aan JDRF Nederland? Als jij een donatie doet wordt dit door Topbloemen verdubbeld, waardoor per boeket 3 euro extra kan worden besteed aan onderzoek naar type 1 diabetes!

Hoe doneer ik met bloemen?

Klik op de foto of de button onderaan de pagina. Je komt dan op de landingspagina van Topbloemen en zal zien dat er gelijk een donatie aan JDRF in je winkelmandje is gestopt. Dankjewel!

Kies het boeket van jouw keuze. Volg vervolgens gewoon de bestelprocedure en zodra jouw betaling rond is, zal Topbloemen het gedoneerde bedrag verdubbelen en vervolgens overmaken aan JDRF. Daarmee kunnen wij weer onderzoek financieren naar type 1 diabetes.

Ik heb een boeket besteld en een donatie gedaan. Wat kan ik verder nog doen?

Een wereld zonder type 1 diabetes is mogelijk, en acties zoals deze helpen daarbij. Jij kan daar, behalve met je eigen aankoop, ook aan bijdragen door deze actie met vrienden, familie, collega’s en zakenpartners te delen. Iedere euro telt op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes! Deel de link (bit.ly/doneermetbloemen) met je omgeving en vraag hen om JDRF te steunen.

Vragen?

Stuur een email naar info@jdrf.nl.

Ja, ik doneer met bloemen