Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dam tot Dam weekend 2018

zaterdag 22 september 2018 @ 08:00 - zondag 23 september 2018 @ 17:00

Ook in 2018 doet JDRF Nederland weer mee met de verschillende onderdelen van het Dam tot Dam weekend. Tijdens het weekend van 22 en 23 september kun je mee doen met een van deze vier top evenementen. Zo maken we samen van Type één, Type géén!

Loop, wandel, fiets jij mee voor een wereld zonder Type 1 Diabetes?

Meld je hier aan!

Wil je samen met jouw collega’s deelnemen? Neem dan contact op met Jan Kooning – jkooning@jdrf.nl.

    

Op zaterdag 22 september kun je mee doen met…

Dam tot Dam Wandeltocht
Niet zo’n hardloper maar wel in het bezig van een stevig paar wandelschoenen? Doe mee aan de meest laagdrempelige activiteit van dit weekend! In 20 kilometer wandel je van Amsterdam naar Zaandam en onderweg wordt je toegejuicht door het toegestroomde publiek.

Dam tot Dam By Night
Vind je 16 kilometer toch een beetje te hoog gegrepen? Loop mee met de Dam tot Dam By Night! In 5 Engelse Mijl (8 km) ren je door een prachtig verlicht Zaandam. Na jouw topprestatie is er alle reden voor een feestje en kun je onder het genot van een drankje nog even dansen op de muziek van de live band.

Op zondag 23 september kun je mee doen met…

Dam tot Dam Fietsclassic
In 40, 60, 85, 105 en 150 kilometer rij je vanuit Amsterdam langs verschillende ‘dammen’ in Noord Holland. Obdam, Volendam, Monnickendam en nog veel meer dorpen en stadjes razen je voorbij als je mee fietst met deze prachtige fietsclassic. Je finisht weer in Amsterdam.

Dam tot Damloop
Het hardloopevenement van het jaar. In 10 Engelse mijl (16 km) loop je van Amsterdam naar Zaandam langs een route waar je normaal gesproken op je wandelschoenen niet terecht kan. In Zaandam word je onder daverend gejuich opgewacht door supporters van JDRF, familie en vrienden.

Wil jij meedoen en een mooi bedrag ophalen voor een wereld zonder Type 1 Diabetes?

Meld je hier aan!

Gegevens

Begin:
zaterdag 22 september 2018 @ 08:00
Einde:
zondag 23 september 2018 @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.teamjdrf.nl

Organisator

Anna-Bo Bouwens JDRF Nederland
E-mail:
kominactie@jdrf.nl

Locatie

Amsterdam
Amsterdam, Nederland + Google Maps