Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JDRF Up-To-Date! Eindhoven

dinsdag 15 mei 2018 @ 18:45 - 22:00

Klik hier om in te schrijven!

Kom op 15 mei 2018 naar JDRF Up-To-Date! Type 1 Diabetes in het Maxima Medisch Centrum Eindhoven. Een leuke, informatieve avond over ervaringen met Type 1 Diabetes en het laatste nieuws over onderzoeksontwikkelingen. De avond duurt van 18:45 uur van 22:00 uur.

RESEARCH UPDATE
Tijdens de Research Update krijgt u het laatste nieuws over onderzoek en ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld. Ook wordt u in het kort bijgepraat over Stichting JDRF en haar concrete doelen. Na afloop van de presentaties is er ruimte om vragen te stellen aan de sprekers.

BIJZONDER TYPE 1

In de Bijzonder Type 1 ruimte kunt u luisteren naar verschillende (ervarings)deskundigen op het gebied van Type 1 Diabetes. Sommigen geven pitches over hoe zij volhardend hun doelen hebben bereikt, anderen geven pitches uit deskundig oogpunt over een bepaald onderwerp als complicaties of een bepaald product. De pitches worden gegeven in de vorm van Lightning Talks, wat betekent dat de pitches plenair en achter elkaar gegeven zullen worden. Na afloop heeft u de mogelijkheid om na te praten en vragen te stellen aan de sprekers over de onderwerpen die u het meeste aanspreekt. 

INFORMATIEMARKT
Op de informatiemarkt vindt u verschillende partijen uit de diabeteswereld. Laat u bijpraten over de nieuwste insulinepompen of glucosemeters, ga in gesprek met DVN of ééndiabetes of kom meer te weten over een oppas of onderwijs voor kinderen met Type 1 Diabetes.

Klik hier om in te schrijven!

 

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 15 mei 2018
Tijd:
18:45 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

JDRF Nederland
E-mail:
rblok@jdrf.nl

Locatie

Máxima Medisch Centrum Eindhoven
Dominee Theodor Fliednerstraat 1
Eindhoven, 5631 BM Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.mmc.nl/