Laden Evenementen

« Alle Evenementen

JDRF Up-To-Date! Eindhoven

dinsdag 15 mei 2018 @ 18:45 - 22:00

Klik hier om in te schrijven!

Kom op 15 mei 2018 naar JDRF Up-To-Date! Type 1 Diabetes in het Maxima Medisch Centrum Eindhoven. Een leuke, informatieve avond over ervaringen met Type 1 Diabetes en het laatste nieuws over onderzoeksontwikkelingen. De avond duurt van 18:45 uur van 22:00 uur.

RESEARCH UPDATE
Tijdens de Research Update krijgt u het laatste nieuws over onderzoek en ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld. Ook wordt u in het kort bijgepraat over Stichting JDRF en haar concrete doelen. Na afloop van de presentaties is er ruimte om vragen te stellen aan de sprekers.

BIJZONDER TYPE 1

In de Bijzonder Type 1 ruimte kunt u luisteren naar verschillende (ervarings)deskundigen op het gebied van Type 1 Diabetes. Sommigen geven pitches over hoe zij volhardend hun doelen hebben bereikt, anderen geven pitches uit deskundig oogpunt over een bepaald onderwerp als complicaties of een bepaald product.

Aan het begin van de avond krijgt u een plattegrond waarop te zien is waar u welke pitch-onderwerpen kunt vinden. Er zijn 5 rondes in de vorm van Lightning Talks, dus u heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan 5 pitches in totaal. De pitches zelf duren 5 minuten en vervolgens heeft u 5 minuten om vragen te stellen. Na elke ronde zullen we een aankondiging doen en heeft u 3 minuten om naar de volgende pitch van uw voorkeur te gaan. Als een bepaalde pitch erg druk is, bezoek dan eerst een andere en kom terug in een volgende ronde.

Er zijn vrijwilligers beschikbaar om u te helpen bij het vinden van de pitches waar u geïnteresseerd in bent. Het is bedoeld als een leuke en interactieve sessie; luister, leer en stel vooral vragen!

INFORMATIEMARKT
Op de informatiemarkt vindt u verschillende partijen uit de diabeteswereld. Laat u bijpraten over de nieuwste insulinepompen of glucosemeters, ga in gesprek met DVN of ééndiabetes of kom meer te weten over een oppas of onderwijs voor kinderen met Type 1 Diabetes.

Klik hier om in te schrijven!

 

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 15 mei 2018
Tijd:
18:45 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

JDRF Nederland
E-mail:
rblok@jdrf.nl

Locatie

Máxima Medisch Centrum Eindhoven
Dominee Theodor Fliednerstraat 1
Eindhoven, 5631 BM Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.mmc.nl/