Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Up-To-Date avond Alkmaar

woensdag 13 maart @ 18:30 - 22:00

Ben jij al op de hoogte van het laatste nieuws over JDRF en onderzoek naar de laatste ontwikkelingen over type 1 diabetes? Zou je in gesprek willen gaan met anderen met type 1 diabetes over ervaringen? Of  wil je alles weten over de nieuwste systemen? Kom dan naar de Up-To-Date type 1 diabetes!

Tijdens het Up-to-Date event op woensdag 13 maart 2019  in het AFAS Stadion in Alkmaar praten we je bij over de ontwikkelingen van de wereldwijde onderzoeken die JDRF financiert. Ook komen er persoonlijke tips en verhalen van mensen met type 1 diabetes aan bod én kun je je kennis nog verder verbreden tijdens de informatiemarkt.

Schrijf je hier in

Programma

Research Update

Nieuws over wereldwijde, baanbrekende onderzoeken die JDRF financiert.

In gesprek met..

Guusje Neijens Guusje is diabetes verpleegkundige, ervaren met volwassenen en kinderen. Daarnaast is zij zelfstandig diabetesconsulent, een uitkomst voor mensen die een lastige kwestie met een ‘onpartijdig’ iemand willen bespreken. Ze geeft haar werk een extra accent omdat zij bij haar vaste taken altijd het perspectief van de ‘patiënt’ voor ogen heeft. Vragen en knelpunten ziet ze als een opdracht omdat er nog veel te verbeteren valt aan het leven met diabetes. “In het gesprek gaat het om het persoonlijke verhaal in combinatie met beroepskennis. Die twee kunnen niet zonder elkaar. De kwaliteit van leven is het belangrijkste doel is.”

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt vind je verschillende partijen uit de diabeteswereld. Kom alles te weten over de nieuwste insulinepompen of glucosemeters. 

Praktische informatie
De up-to-date avond vind plaats op woensdag 13 maart 2019 van 18:30 tot 22:00 uur. De avond wordt gehouden in het AFAS Stadion in Alkmaar. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en er is gratis parkeergelegenheid. Mocht je met het OV komen, kan je met de bus naar de Rhijnvis Feithlaan. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen. Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar info@jdrf.nl

Schrijf je hier in

 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
woensdag 13 maart
Tijd:
18:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

AFAS Stadion
Stadionweg 1
Alkmaar, 1812AZ
+ Google Maps