Laden Evenementen

« Alle Evenementen

JDRF Up-To-Date! Utrecht

woensdag 26 september 2018 @ 19:00 - 22:00

Kom op woensdag 26 september 2018 naar de JDRF Up-To-Date! Type 1 Diabetes in Stadion Galgenwaard te Utrecht. Een informatieve avond over ervaringen met Type 1 Diabetes en het laatste nieuws over onderzoeksontwikkelingen. De inloop en registratie is van 19:00 uur tot 19:30 uur.

Research Update
Tijdens de Research Update wordt u in het kort bijgepraat over Stichting JDRF en de ontwikkelingen van de wereldwijde onderzoeken die wij financieren. Ook neemt dr. Henk-Jan Aanstoot u mee in zijn onderzoek naar de verschillen binnen Type 1 Diabetes om zo de behandelingen beter te kunnen afstemmen op de patiënt. Na afloop van de presentaties is er ruimte om vragen te stellen aan de sprekers.

Bijzonder Type 1
Tijdens dit programmaonderdeel vertellen verschillende sprekers over hun eigen ervaring en/of expertise met betrekking tot Type 1 Diabetes in de vorm van korte pitches van ongeveer 5 minuten. Na afloop kunt u met hen in gesprek gaan over die onderwerpen die u het meeste aanspreken. 

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt vindt u verschillende partijen uit de diabeteswereld. Laat u bijpraten over de nieuwste insulinepompen of glucosemeters en ga bijvoorbeeld in gesprek met Diabetes Centraal, het behandelcentrum voor gediagnosticeerde kinderen en jongeren in Midden-Nederland.  

Zien we u op 26 september in Utrecht?
Door op de knop hieronder te klikken, schrijft u zich in om een plaats voor deze avond te reserveren. 

Heeft u eerst nog vragen over de JDRF Up-To-Date? Stuur dan een mail naar rblok@jdrf.nl.
Blijf ook op de hoogte via onze Facebook pagina en de maandelijkse nieuwsbrief

 

Klik hier om in te schrijven!

Gegevens

Datum:
woensdag 26 september 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

JDRF Nederland
E-mail:
rblok@jdrf.nl

Locatie

Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241
Utrecht, Utrecht 3584 AA Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.fcutrecht.nl/club/stadion