Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JDRF Up-To-Date! Utrecht

woensdag 26 september 2018 @ 19:00 - 22:00

Ben jij al op de hoogte van het laatste nieuws over JDRF en onderzoek naar de laatste ontwikkelingen over Type 1 Diabetes? Kun je wel wat tips gebruiken hoe om te gaan met een puber met Type 1 Diabetes? Of  wil je alles weten over de nieuwste systemen die het leven met Type 1 Diabetes een stuk aangenamer maken? Kom dan naar JDRF Up-to-Date!

JDRF Up-to-Date

Tijdens het JDRF Up-to-Date event op woensdag 26 september 2018  in Stadion Galgenwaard in Utrecht, praten we je bij over deze en vele andere onderwerpen, zoals o.a. sport en Type 1 Diabetes. Ook komen er persoonlijke tips en verhalen van mensen met Type 1 Diabetes aan bod én kun je je kennis nog verder verbreden tijdens de informatiemarkt.

Programma

1. Research Update
Dr. Henk-Jan Aanstoot is kinderarts-diabetoloog. Hij geeft een update over zijn onderzoek naar de verscheidenheid van Type 1 Diabetes. Dit is belangrijk, omdat er zo hopelijk over een paar jaar de juiste informatie beschikbaar is om voor iedere persoon de juiste therapie op het juiste moment te kunnen geven. 

2. Bijzonder Type 1

  • Anne-Marie Eerenstein heeft vanaf haar vierde Type 1 Diabetes. In 2014 deed zij mee aan de Iceland Diabetes Challenge. Zij neemt ons mee in deze bijzondere ervaring.
  • Drs. Anne-Marije Goutbeek is kinder-jeugd psycholoog GZ psycholoog VUmc. Zij vertelt over de puberteit en Type 1 Diabetes en hoe je hier als ouder mee om kunt gaan.
  • Inge Verhagen schreef het boek ‘Over de grens met diabetes’ en deelt haar jarenlange ervaringen met reizen met diabetes en geeft handige tips.

3Informatiemarkt
Op de informatiemarkt vind je verschillende partijen uit de diabeteswereld. Kom alles te weten over de nieuwste insulinepompen of glucosemeters. En ga in gesprek met bijvoorbeeld Diabetes Centraal, het behandelcentrum voor gediagnosticeerde kinderen en jongeren in Midden-Nederland.

Kom je ook?

JDRF Up-to-Date is hét event voor iedereen die meer wil weten over Type 1 Diabetes. Ben jij er ook bij op woensdag 26 september van 19.00-22.00 uur in Stadion Galgenwaard in Utrecht? Meld je aan via onderstaande link. (Inloop van 19:00 uur tot 19:30 uur).

Klik hier om in te schrijven!

 

Vragen op opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking? Stuur dan een e-mail naar info@jdrf.nl

Gegevens

Datum:
woensdag 26 september 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

JDRF Nederland
E-mail:
jgesink@jdrf.nl

Locatie

Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241
Utrecht, Utrecht 3584 AA Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.fcutrecht.nl/club/stadion