Gezocht: leden voor patiëntenpanel ‘Diabetes Mentaal’

VUmc is op zoek naar (jong)volwassenen en ouderen met diabetes die ons willen adviseren bij projecten gericht op zorginnovatie. Het gaat hierbij om een applicatie en online coaching van psychologische klachten en zelfmanagement.

Wat wordt gevraagd?

Creatieve, kritische mensen met minimaal enkele jaren ervaring als patiënt met diabetes (type 1 of type 2) die bereid en in staat zijn gemiddeld een uur per maand (wisselende belasting) mee te denken over en mee te kijken naar de ontwikkeling van online zelfmanagement applicaties en online coaching onderwerpen, die al dan niet gecombineerd gaan worden met face-to-face contacten in de zorg. Deelname wordt gevraagd aan een beperkt aantal bijeenkomsten op het VUmc, het thuis (online) bekijken en testen van verschillende onderwerpen of de zelfmanagement applicatie en via email reageren op vragen van het team.

Wat wordt geboden?

U krijgt de gelegenheid om samen met een enthousiast team van professionals bij te dragen aan de ontwikkeling van online onderwerpen en zelfmanagement applicaties voor mensen met diabetes. Hiervoor bieden wij u een bescheiden vergoeding.

Belangstelling?

Neem contact op met Linda Muijs en Anne Vloemans, onderzoeksassistentes Diabetes Mentaal, door te mailen naar diabetesmentaal@vumc.nl onder vermelding van ‘Patiënten panel’.