Team Rabobank voor JDRF finisht als eerste tijdens de Damloop 2018!

Wat een waanzinnig weekend hebben wij achter de rug! Hardlopers, fietsers, wandelaars, vrijwilligers en enthousiaste toeschouwers maakten van de Dam tot Damloop 2018 een weekend om niet snel te vergeten.

Ondanks het herfstachtige weer met regen en wind hebben onze toppers het geweldig gedaan. Deelnemers werden door de toeschouwers tot aan de finish toegejuicht.  En dat allemaal voor dat ene doel: samen van Type 1 naar Type geen!

Team Rabobank finisht als eerste!

10 toppers van Team Rabobank Gooi & Vechtstreek liepen voor JDRF dé klassieker, de Damloop 10 Engelse Mijl. Zij gingen samen van start vanaf de Dam in Amsterdam, door de befaamde IJtunnel richting de gezellige straten van Zaandam om uiteindelijk als allereerste van alle goede doelen teams over de finish te komen. In een waanzinnige toptijd van 05:39:55!

Mooi bedrag voor Type 1

Er is een fantastisch bedrag opgehaald voor onderzoek om het leven van zo’n 150.000 mensen in Nederland met Type 1 Diabetes structureel te verbeteren. Én om uiteindelijk Type 1 te genezen. Wij zijn ontzettend trots op alle deelnemers en vrijwilligers en op dit mooie resultaat!

Lees meer en bekijk foto’s  van de Damloop 2018