Contact

Klachten

in JDRF

JDRF Nederland probeert op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier te werken om aan een wereld zonder type 1 diabetes. Helaas kan het voorkomen dat dit niet helemaal verloopt zoals zou moeten. We staan open voor feedback en horen het dan ook graag als er klachten zijn. Daar wordt onze organisatie enkel beter van. We proberen klachten altijd naar ieders tevredenheid af te handelen.

Klacht indienen?

Heb je een klacht? Dan kun je deze via onderstaand formulier indienen. Wij zullen je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging sturen met daarbij onze verwachte reactietermijn. Doorgaans streven wij naar een reactietermijn van een week. Bij gecompliceerde gevallen zou deze termijn af kunnen wijken.

Om een goed beeld te krijgen van alle binnengekomen klachten, worden klachten verzameld in een klachtenbestand. Klachten worden hier minimaal drie en maximaal vijf jaar bewaard.

40 characters left
60 characters left

Please enter your email so we can get in touch.

32768 characters left

Please enter your comments.

 
 

JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes (T1D). Wij financieren onderzoek om levens van mensen met type 1 diabetes te verbeteren en om genezing mogelijk te maken.

Geef voor onderzoek