Mensen

Ontmoet het JDRF-team

in JDRF

Team JDRFNL 700x500

Ingrid Wiechers - Directeur

Ingrid Wiechers is de directeur van JDRF Nederland. Zij is verantwoordelijk voor de strategie, het beleid ten aanzien van onderzoek naar type 1 diabetes, stakeholdermanagement, de relatie met JDRF International en de aansturing van het team van JDRF Nederland. Ingrid wil nationaal en internationaal samenwerken om type 1 diabetes de wereld uit te helpen.

Wil je contact opnemen met Ingrid? Stuur haar een e-mail op iwiechers@jdrf.nl.

Jan Kooning - Senior relatiemanager

Jan Kooning is senior relatiemanager en zodanig verantwoordelijk voor de fondsenwerving bij bedrijven en vermogensfondsen en het relatiebeheer met deze organisaties. Daarnaast is hij bij JDRF eerste aanspreekpunt voor Periodiek Schenken en Nalatenschappen.

Wil je contact opnemen met Jan? Stuur hem een e-mail op jkooning@jdrf.nl.

Shakila Goerdayal - Medewerker finance and risk

Shakila Goerdayal is medewerker finance and risk. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie en het relatiebeheer.

Wil je contact opnemen met Shakila? Je kunt haar e-mailen via sgoerdayal@jdrf.nl.

Ronnie van der Linden – Fondsenwerver Digitale Kanalen

Ronnie van der Linden is bij JDRF Nederland actief als Fondsenwerver Digitale Kanalen. Vanuit deze rol faciliteert hij (onder andere) actievoerders tijdens de JDRF One Walk en Dam tot Dam events om op die manier het meeste uit hun acties te halen. Dit natuurlijk met één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek, zodat een wereld zonder diabetes type 1 realiteit wordt. Ronnie heeft zelf diabetes type 1 sinds 1997.

Wil je contact opnemen met Ronnie? Stuur hem een e-mail op rvanderlinden@jdrf.nl.

Christianne Poortstra - Office manager en vrijwilligerscoördinator

Christianne Poortstra is bij JDRF Nederland verantwoordelijk voor het officemanagement en de vrijwilligerscoördinatie. Door te zorgen voor goedlopende processen worden de JDRF-collega’s en vrijwilligers zoveel mogelijk ontzorgd.

Wil je contact opnemen met Christianne? Stuur dan een mail op cpoortstra@jdrf.nl.

Michelle Twaalfhoven – Manager community, communicatie en marketing

Michelle Twaalfhoven is bij JDRF Nederland verantwoordelijk voor de marketing en interne en externe communicatie. Hiermee wil ze JDRF Nederland graag verder op de kaart zetten.

Suzan van Loenen - Freelance tekstschrijver

Suzan van Loenen heeft zelf type 1 diabetes en is freelance tekstschrijver bij JDRF Nederland. Met haar werk wil ze een steentje bijdragen aan de oplossing voor T1D.

Wil je contact opnemen met Suzan? Dat kan via Michelle Twaalfhoven op mtwaalfhoven@jdrf.nl.

Tags: team jdrf

JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes (T1D). Wij financieren onderzoek om levens van mensen met type 1 diabetes te verbeteren en om genezing mogelijk te maken.

Geef voor onderzoek