Kom in actie!

Er zijn vele manieren om JDRF Nederland te steunen. Je kunt bijvoorbeeld doneren, meedoen aan een van onze fondsenwervingsevenementen of als bedrijf bijdragen aan een wereld zonder type 1 diabetes. Maar, er zijn nog meer leuke manieren om extra bij te dragen aan een wereld zonder type 1 diabetes!

JDRF One Walk

Jaarlijks organiseert JDRF de JDRF One Walk in Nederland. Dit fondsenwervingsevenement voor jong en oud nodigt iedereen die iets met type 1 diabetes (T1D) te maken heeft uit om mee te wandelen van type één naar type géén. Met deze wandeling zamelen de deelnemers geld in voor JDRF en onderzoek naar T1D.

Kijk hier voor meer informatie.

Start je eigen fondsenwervingsactie via
‘Actie voor type 1’

Via ‘Actie voor type 1’ kun je een eigen actie opstarten om geld op te halen voor onderzoek naar type 1 diabetes. Breien, knutselen, een marathon lopen, meedoen met de Nijmeegse Vierdaagse: niks is te gek voor ‘Actie voor type 1’! Start je eigen actiepagina en vraag vrienden en familie om jou te steunen.

Klik hier voor meer informatie.

Split-a-Gift!

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, een housewarming, een huwelijk, of 30 jaar in dienst bij hetzelfde bedrijf? Via Split-A-Gift geef je je gasten een leuke en laagdrempelige mogelijkheid om jou het perfecte cadeau te geven: een stukje voor jou, en een stukje voor een wereld zonder type 1 diabetes.
Klik hier voor meer informatie.

Speel voor JDRF mee met de VriendenLoterij

Door mee te spelen met de VriendenLoterij kun je bijdragen aan een wereld zonder type 1 diabetes. Door jouw loten te koppelen aan JDRF Nederland draag je bij aan onze ambitie om van type één, type géén te maken.
Wil je meer weten? Klik hier!

Zamel cartridges in voor 123inkt

Oude cartridges over? Gooi ze niet weg maar lever ze in voor een wereld zonder type 1 diabetes! Via het recycle programma van 123inkt kun jij je oude cartridges inleveren voor een goed doel. Kies je daarbij voor JDRF Nederland? Dan help jij ons om type één te veranderen in type géén.
Klik hier om ze te recyclen!

Je accommodatie boeken via Booking.com

Ga je op vakantie of zakenreis? Ongetwijfeld kijk je dan ook op booking.com om de beste accommodatie te vinden.

Als je de accommodatie via de JDRF pagina (KLIK HIER!) boekt, gaat er een mooi percentage van de boeking naar JDRF.