Nieuws

MedTech Breakout Rooms: overzicht & instructies

Onderaan in dit artikel vind je alle deelnemende bedrijven en de links voor de Breakout Rooms. Zorg dat je de link altijd in een nieuw tabblad opent en laat de uitzending van het programma openstaan.

Let op: we adviseren om de Zoom software te downloaden en te gebruiken op het apparaat waarop je MedTech kijkt. Mocht dit niet lukken, dan kan je Zoom openen in je browser.

Instructies voor de Breakout Rooms:

 1. Vanaf 20:15 kun je in gesprek met een bedrijf naar keuze
 2. Klik vanaf dan op de link van het bedrijf waar jij mee wil spreken
 3. Druk op 'Launch Meeting'
 4. Als je Zoom-software hebt, opent deze nu automatisch. Zo niet, dan kun je het installeren of annuleren en vervolgens onderaan op 'Join via browser' klikken.
 5. Vul vervolgens je naam in en klik op 'join'
 6. Voer daarna het wachtwoord in: JDRF
 7. Voila! Je bent erbij. Je microfoon is standaard door ons uitgezet en de camera staat standaard aan. Het beeld staat op ‘Speakers view’, waardoor je alleen de persoon ziet die aan het woord is.

Let op: de rooms worden opgenomen. Wil je niet in beeld of enkel anoniem? Zet dan je camera uit en vul alleen je voornaam of een andere naam in.

In gesprek met bedrijven:

 • Via de chat kan je vragen stellen aan de sprekers van het bedrijf. Zorg dat je jouw chatbericht richt aan de ADMIN van het bedrijf.
 • Wil je je vraag mondeling toelichten? Geef dit dan bij het stellen van je vraag aan.
 • Wil je naar een andere Room? Klik op de rode ‘leave’ knop om de room te verlaten en kies je nieuwe Room door te klikken op een link uit deze mail.
 • Houd je aan deze richtlijnen en laat anderen uitpraten. Verstoor je (bewust) het gesprek, dan riskeer je dat je uit de room wordt verwijderd.

Let op: MedTech is zowel op laptop/computer, als via een telefoon/tablet te volgen. Het gebruik van een computer heeft de voorkeur, in verband met de online rooms tijdens het event.

Breakout rooms: