Partners en Sponsoren

Partners

Diabeter0

Diabeter is hét gespecialiseerde behandelcentrum voor Type 1 Diabetes bij kinderen en jongeren. Diabeter is gevestigd in Rotterdam, Schiphol, Deventer en Veldhoven. De missie van Diabeter is om jonge patiënten zoveel mogelijk te laten opgroeien zonder diabetescomplicaties, in welke vorm dan ook.

 

DVN0

Diabetesvereniging Nederland (DVN) behartigt de belangen van alle mensen met diabetes in hun strijd voor goede zorg en een leefbaar leven. Ieder mens is uniek en heeft een andere zorgbehoefte. Hier maakt DVN zich sterk voor. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ is DVN betrokken, strijdbaar en ondernemend.

Stichting D-Support biedt geschikte en deskundige oppas aan gezinnen met een kind met diabetes zodat ouders hun emotionele veerkracht behouden. Betrouwbaarheid, deskundigheid en praktische betrokkenheid zijn de speerpunten van deze stichting. De match tussen het gezin en de oppasser staat daarbij centraal. >>

 >> De nadruk ligt op veilige diabetesondersteuning om de ouder/verzorger even het gevoel van ‘vrij’ zijn te geven. Ook biedt D-Support de mogelijkheid om kennissen, familie of eigen oppas te scholen.


Sponsoren

Bij Abbott zijn we er op gericht om mensen te helpen alles uit het leven te halen dankzij een goede gezondheid. Al meer dan 125 jaar bieden wij wereldwijd nieuwe producten en technologieën op het gebied van gezondheidszorg, zoals diagnostische apparatuur, medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en medische voeding – waarmee mensen in alle stadia van hun leven meer mogelijkheden krijgen.”

 

Medtronic is ’s werelds grootste bedrijf op het gebied van de medische technologie en het biedt een ongekend groot aanbod aan innovatieve therapieën waarmee we onze missie nastreven: het verlichten van pijn, het herstellen van gezondheid en het verlengen van levens.

Roche Diabetes Care is ontwikkelaar, producent en leverancier van therapie ondersteunende programma’s voor diabetesbehandeling. Roche Diabetes Care begrijpt diabetes en helpt mensen met diabetes de regie over hun leven met diabetes te krijgen en te behouden.
De organisatie levert vanuit de therapie ondersteunende programma’s al meer dan 40 jaar hulp en ondersteuning aan mensen met diabetes en hun behandelaren, onder meer middels Accu-Chek diabeteshulpmiddelen zoals bloedglucosemeters en insulinepompen en educatieprogramma’s.

 

 

Zkope HealthCare biedt innovatieve producten aan voor mensen met diabetes. Wij staan ervoor dat wij je de beste producten kunnen bieden, waaronder het Dexcom CGM systeem. Een CGM systeem wat je individueel kan inzetten met een insulinepomp of pen. In de toekomst misschien wel in combinatie met andere digitale oplossingen. Wij begrijpen dat elk individu op zijn eigen manier het systeem gebruikt en dat jij dit afstemt op jouw levensstijl. Mocht je ons nog niet kennen, dan hopen we dat dit binnenkort wel het geval is.


Sponsor worden van JDRF? Bijdragen aan de strijd tegen type 1 diabetes? Neem contact op met onze relatiemanager Jan Kooning.
E-mail: jkooning@jdrf.nl, tel.: 06 104 27 924. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.