Partners en Sponsoren

Partners

Diabeter0Diabeter is hét gespecialiseerde behandelcentrum voor Type 1 Diabetes bij kinderen en jongeren. Diabeter is gevestigd in Rotterdam, Schiphol, Deventer en Veldhoven. De missie van Diabeter is om jonge patiënten zoveel mogelijk te laten opgroeien zonder diabetescomplicaties, in welke vorm dan ook.


DVN0Diabetesvereniging Nederland (DVN) behartigt de belangen van alle mensen met diabetes in hun strijd voor goede zorg en een leefbaar leven. Ieder mens is uniek en heeft een andere zorgbehoefte. Hier maakt DVN zich sterk voor. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ is DVN betrokken, strijdbaar en ondernemend.


 

Sponsoren

“Bij Abbott zijn we er op gericht om mensen te helpen alles uit het leven te halen dankzij een goede gezondheid. Al meer dan 125 jaar bieden wij wereldwijd nieuwe producten en technologieën op het gebied van gezondheidszorg, zoals diagnostische apparatuur, medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en medische voeding – waarmee mensen in alle stadia van hun leven meer mogelijkheden krijgen.”


“Wij zijn Kaleido, de insulinepomp ontwikkeld in Nederland. Wij zijn niet zomaar een innovatief bedrijf, wij zijn vrienden en familie van mensen met type 1 diabetes. We begrijpen dat diabetes inconsistent, inexact en bovenal individueel is. Het is voor iedereen verschillend en wij vinden dat een insulinepomp zich daaraan moet kunnen aanpassen. Want wat voor de één perfect werkt, kan voor de ander niet de juiste manier zijn. Dus daarom presenteren wij je Kaleido. Ontworpen om jou te helpen leven op jouw voorwaarden. Hoe we dat gaan doen? We maken het persoonlijk, houden het discreet (voor wie dat wil!) en bieden je eenvoud. We hopen je snel te ontmoeten!”


MEDIQ_DirectDiabetes_FCMediq Direct Diabetes, uw partner in diabeteszorg. Voor uw insuline, diabeteshulpmiddelen en accessoires kunt u bij ons terecht. Mediq Direct Diabetes is al meer dan 15 jaar de grootste onafhankelijke leverancier. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Of u nu in twee klikken uw diabeteshulpmiddelen wilt bestellen, verschillende producten met elkaar wilt vergelijken of juist wilt weten hoe u een insulinepen, insulinepomp of glucosemeter moet gebruiken, bij ons bent u aan het juiste adres”.


logo_cmyk_jpegMedtronic is ’s werelds grootste bedrijf op het gebied van de medische technologie en het biedt een ongekend groot aanbod aan innovatieve therapieën waarmee we onze missie nastreven: het verlichten van pijn, het herstellen van gezondheid en het verlengen van levens.


Roche GOED

“Roche Diabetes Care is ontwikkelaar, producent en leverancier van therapie ondersteunende programma’s voor diabetesbehandeling. Roche Diabetes Care begrijpt diabetes en helpt mensen met diabetes de regie over hun leven met diabetes te krijgen en te behouden. De organisatie levert vanuit de therapie ondersteunende programma’s al meer dan 40 jaar hulp en ondersteuning aan mensen met diabetes en hun behandelaren, onder meer middels Accu-Chek diabeteshulpmiddelen zoals bloedglucosemeters en insulinepompen en educatieprogramma’s.”


 

 

 

JDRF wordt tevens ondersteund door Wiegers+Partners, Ypsomed en Zkope.

0 logos_export.inddZkope