Jouw bedrijf en De Dam tot Dam loop 2017

Op 17 en 18 september 2017 vindt het grootste hardloopevenement van Nederland plaats, alweer voor de 33ste keer. Tienduizenden hardlopers, fietsers en wandelaars doen mee.
Mensen doen individueel mee, maar ook met familieleden, buren, vrienden en sportclubs.
Ook meer en meer bedrijven in groepsverband doen mee. Medewerkers van bedrijven sporten mee. Goed voor de gezondheid, voor teambuilding, en om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Veel bedrijven rennen, fietsen of wandelen van Amsterdam naar Zaandam voor een goed doel zoals JDRF Nederland. JDRF biedt jouw bedrijf graag de gelegenheid om met jullie deelname aan de Dam-tot-Damloop in actie te komen voor een wereld zonder Type 1 Diabetes. Door jullie (sportieve) steun krijgt JDRF nog meer zichtbaarheid in Nederland en kunnen we nog meer baanbrekend onderzoek financieren op de weg van Type een naar Type geen.

Programma voor bedrijventeams

Fietsers bij de Dam tot Dam Fietsclassic

Zaterdag 16 september
Dam tot Dam Wandeltocht
Damloop by night 5 Engelse Mijl

Zondag 17 september 2017
Dam tot Dam FietsClassic
Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl

JDRF Dam tot Dam Challenge
Ook dit jaar biedt JDRF weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de JDRF Dam Tot Dam Challenge. Een Challenger doet op zaterdag mee aan de wandeltocht om vervolgens op zondag eerst te fietsen en dan de 10 Engelse mijlen al hardlopend te overbruggen.

Bedrijventeams
Een bedrijventeam bestaat uit minimaal vijf deelnemers. Dat mogen werknemers van je bedrijf zijn, maar ook hun familieleden en/of zakelijke relaties van je bedrijf
Prijs per deelnemer aan bedrijfsteam: € 250*, incl. sportshirt
Leden van een bedrijfsteam mogen individueel kiezen aan welk onderdeel ze deelnemen. De keuze dient wel tijdig bij JDRF bekend te zijn. Een team kan dus bijvoorbeeld bestaan uit vijf lopers en twee fietsers, of twee wandelaars en een loper en een fietser, etc.

*Voor deelnemers aan de JDRF Dam tot Dam Challenge rekent JDRF € 100 extra.

Extra sponsoropties

Logo van je bedrijf op het JDRF sportshirt voor je bedrijfsteam
Minimum aantal: 10 stuks
Bedrag per shirt: € 25,-

JDRF Wielershirt met logo bedrijf (in plaats van het JDRF sportshirt)
Minimum aantal: 10 stuks
Bedrag per shirt: € 50,-

JDRF multifunctionele sportsjaal met logo bedrijf
Minimum aantal: 10 stuks
Bedrag per sjaal: € 15,-

JDRF biedt deelnemers aan de Dam-tot-Damloop ter voorbereiding diverse sportclinics aan. Voor bedrijventeams met twintig of meer deelnemers is de deelname gratis. Bij minder dan twintig deelnemers vragen wij een bijdrage van € 1.000 per bedrijf.

 

Actiepagina
Elke deelnemer aan de Dam-tot-Damloop krijgt een eigen actiepagina om zich te laten sponsoren voor de deelname aan het Dam-tot-Dam event en daarmee JDRF te steunen in de strijd tegen Type 1 Diabetes. Dat geldt ook voor de leden van jouw bedrijfsteam. Het is aan deze deelnemers zelf of zij dat ook daadwerkelijk gaan doen.

Werf jouw clinic bij elkaar!
Deelnemers uit jouw bedrijfsteam die individueel € 500 of meer weten te werven met hun actiepagina kunnen gratis deelnemen aan een van de JDRF sportclinics voorafgaand aan de Dam-tot-Damloop.
Om de sporters een steuntje in de rug te geven wordt het inschrijfbedrag meegeteld. Daarmee is de sporter al op 50% van wat nodig is voor gratis deelname aan een enerverende sportclinic. Een Challenger zelfs al op 70%.

Geïnteresseerd? Meedoen?
Neem dan snel contact met Jan Kooning onze relatiemanager
e-mail: jkooning@jdrf.nl
telefoon: 030 – 66 28260