Wil jij inzetten voor een wereld zonder Type 1 Diabetes?

Een wereld zonder Type 1 Diabetes (T1D) is mogelijk, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Zonder vrijwilligers kunnen wij namelijk geen evenementen organiseren, met acties meedoen, voorlichting geven en nog veel meer. Kijk hieronder waar wij jouw hulp het beste bij kunnen gebruiken!

Voorlichting
Wij worden vaak uitgenodigd om op verschillende locaties in Nederland te vertellen over T1D en JDRF. Deze informatie sessies kunnen gericht zijn op scholen, ziekenhuizen en mensen die een relatie hebben tot Type 1 dit kan om een familielid gaan, vriend, vriendin of ze hebben het zelf. Wij zijn ook altijd bezig om alle nieuwe ontwikkelingen in de research te verzamelen en te vertalen voor Nederland.

Ben jij helemaal op de hoogte over T1D en zou je graag anderen willen informeren en voorlichten? Ken jij JDRF door en door?

Meld je aan!

Acties en Evenementen
JDRF organiseert en doet mee aan verschillende evenementen en acties door het hele jaar. Daar hebben we altijd extra handjes bij nodig.  Lijkt het jouw leuk om onderdeel te zijn van ons actie en evenementen team?  

Meld je aan!

Fondsenwervers 
Zou jij graag je steentje willen bijdragen aan een wereld zonder T1D? Je kan je inzetten als fondsenwerver, zo organiseren wij af en toe deur aan deur collecte of vragen we jou om bij je lokale supermarkt statiegeld op te halen voor JDRF. Wij kunnen zorgen voor materialen zoals een zuil waar de bonnetjes in verzameld kunnen worden. Wil jij ons graag helpen met stappen zetten van Type één naar Type géén?

Meld je aan!

Je kan ook je eigen actie starten! Ga naar www.teamjdrf.nl of mail naar kominactie@jdrf.nl  

Overig en Specialisten
Ben jij Fotograaf, filmmaker, filmeditor, animator of grafische vormgever? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Heb jij een specialisatie die je graag wil inzetten die er niet tussen staat mail naar vrijwilligers@jdrf.nl en er wordt zo snel mogelijk met jouw contact opgenomen. 

Meld je aan!

Help ons van Type één naar Type géén!

Kan jij op één of meerdere, van de bovenstaandestaande manieren, bijdragen aan JDRF Nederland?

Meld je aan!