Kom in actie met je werk

Wat doe jij om van Type één Type geen te maken? Misschien al veel! Dat is mooi, dankjewel!  Of wacht je af totdat T1D de wereld uit is? Nee toch, kom ook in actie!

Want samen bereiken we veel op weg naar Type geen, en daar zijn we trots op! Ook trots op iedereen die onze ambitie voor een wereld zonder T1D deelt en steunt. Mensen met T1D, maar ook ouders, vrienden, sportieve actievoerders, collega’s,  bedrijven en maatschappelijke organisaties komen in actie om van Type een Type geen te maken. Voordat we daar zijn is er nog heel veel te doen.  Samen pakken we T1D aan.  Samen met jou.

Wat kan jij doen? Bijvoorbeeld op je werk? Veel werkgevers hebben speciale potjes voor goede doelen. Vraag daar eens naar, bijvoorbeeld bij de afdeling personeelszaken. Kom samen met je collega’s in actie voor de JDRF One Walk. Neem samen met de sportievelingen op je werk deel aan een sportief evenement en laat je sponsoren daarvoor. Vraag aan je bedrijf of ze jullie sponsoren, bijvoorbeeld voor de Wandelvierdaagse.

Misschien dat je bedrijf met een bedrijfsteam meedoet aan de Dam tot Dam loop. Vraag of ze komend jaar voor JDRF in actie willen komen.

Wat kan je bijvoorbeeld doen via je werk:

  • Vraag om een bijdrage uit de goede doelen pot
  • Start met je bedrijf/afdeling/vestiging een JDRF One Walk actie
  • Dien namens JDRF een aanvraag voor steun in bij jullie bedrijfsfonds
  • Start een sportief team met collega’s voor deelname aan de Joop Zoetemelk Classic, Dam tot Dam loop, Vierdaagse, etc., laat je sponsoren en vraag een bedrijfsbijdrage (misschien wel een verdubbeling?)
  • Stel voor dat jullie bedrijfsteam loopt, rent of fietst voor JDRF bij een sportief evenement
  • Bedrijfsfeestje (jubileum, nieuwe vestiging, mijlpaal)? Vraag of JDRF het begunstigde Goede Doel kan zijn
  • Is er een eindejaarsactie? Vraag of JDRF het goede doel mag zijn

Lees hier meer over wat jouw bedrijf kan betekenen voor JDRF

Ondersteuning nodig? Tips en Trucs? Neem contact met ons op, samen helpen we je op weg! Stuur een e-mail naar Jan Kooning via jkooning@jdrf.nl