Team Beers gaat voor €10.000!

Ieder jaar organiseert de familie Geboers in Middelbeers een groot feest om in de eerste plaats de kinderen met type 1 diabetes(T1D) in dit Brabantse dorp, maar ook om daarmee geld in te zamelen voor Stichting JDRF Nederland. 

Ook dit jaar zijn ze weer van de partij en hebben zij een actie aangemaakt voor de JDRF Walk, met als streefbedrag maar liefst €10.000. 

Zet 17 mei maar in je agenda!

Op 17 mei vindt dit jaar voor her 3e jaar op rij het grote Bers Suikerfist plaats in Middelbeers op het feestterrein van het gilde aan de Westelbeerse Dijk. Voor €30 euro krijg je toegang en consumpties, volg de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

De teller voor ‘Team Beers’ staat al op ruim €2900, ondanks dat het feest pas op 17 mei is. In Beers staat men namelijk nooit stil.

 

Team Hangover

Team Hangover bij hun wagen

Tijdens carnaval is Team Hangover voor het eerste jaar met een echte stampwagen de lokale carnavalsfeesten afgegaan, natuurlijk om te feesten, maar ze hebben ook een hoop geld opgehaald voor een wereld zonder T1D.

De Korrelkneuzers

Ook is er een waar ‘Korrelkneusfeest’ georganiseerd. Dat houdt in dat mais geoogst wordt met oude maai en kneusmachines, zoals dat ‘vroeger’ ging. Naast het harde werken kon men lekker genieten van een hapje en een drankje en werden er hamburgers gebakken. Ook hierbij werd weer geld ingezameld voor JDRF Nederland.

We zijn zoals altijd enorm onder de indruk van de inzet van dit team, en het hele dorp! En we zijn een beetje jaloers dat we de hamburgers gemist hebben… Mis je kans niet, feest mee en help Team Beers naar de €10.000!