Voorlichting

JDRF Nederland werft fondsen om onderzoek naar Type 1 Diabetes te financieren. Daarnaast vind de stichting het belangrijk om goede voorlichting te geven over Type 1 Diabetes, behandelmethoden en onderzoeksontwikkelingen. Daarvoor worden informatieavonden georganiseerd en beschikt JDRF Nederland over drukwerk wat kan ondersteunen bij het geven van voorlichting over Type 1 Diabetes.

JDRF Nederland houdt je op de hoogte

Via een maandelijkse nieuwsbrief houdt JDRF Nederland geïnteresseerden op de hoogte van onderzoeksontwikkelingen en activiteiten. Wil je meer weten of de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier. 

JDRF Nederland informatieavonden

Meerdere keren per jaar organiseert JDRF Nederland informatieavonden verspreid over het hele land. Deze avonden zijn speciaal voor mensen met Type 1 Diabetes en hun omgeving. Tijdens de informatieavonden worden zij op de hoogte gebracht van het laatste onderzoeksnieuws, maar komen ze ook in aanraking met de nieuwste insulinepompen, meters en technieken op de informatiemarkt. Benieuwd wanneer de eerstvolgende informatieavond plaats vindt? Kijk hier. 

Brochures en meer…

JDRF beschikt over een uitgebreide collectie aan brochures die jou kunnen helpen om uit te leggen wat Type 1 Diabetes is. Zo hebben we bijvoorbeeld een spreekbeurt boekje, een boekje speciaal voor leerkrachten en een boekje speciaal voor grootouders. Interesse in een van deze, of een ander boekje? Stuur een mail naar info@jdrf.nl

Via onze social media en ons YouTube kanaal proberen we je ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Klik op een van de iconen om ons ook Facebook, Twitter, Instagram en YouTube te volgen.