Acties

Samen helpen we type 1 diabetes (T1D) de wereld uit. Door in actie te komen en geld in te zamelen dragen we bij aan onderzoek naar een oplossing voor type 1 diabetes. Help jij ook mee op weg van type één naar type géén? Kijk hieronder hoe jij JDRF kan steunen.

Acties

Help mee!

Wist je dat je JDRF heel eenvoudig kan steunen? Je kan al bijdragen aan T1D-onderzoek als je cartridges inzamelt, je op vakantie gaat of een bloemetje koopt. Weten hoe dat zit?

Vertel me meer!

De Tas van Rufus

Ken je onze Rufus, de beer met type 1 diabetes, al? Rufus de beer kan voor kinderen een steun zijn na de diagnose type 1 diabetes. In de Tas van Rufus zit praktische hulp en informatie speciaal voor kinderen met type 1 diabetes en hun ouders. Nieuwsgierig?

Bestel de Tas van Rufus

Actie voor type 1

Hardlopen, tennissen, feesten, hoelahoepen, zeilen, bakken, synchroonzwemmen, knutselen: van alles kan je een toffe actie voor type 1 maken. Draag jij ook op je eigen manier bij aan een wereld zonder type 1 diabetes? Dat kan met Actie voor type 1. Via dit platform start je eenvoudig je eigen actie voor JDRF. Maak een actie aan en beklim een berg, ga de deuren langs in de buurt, stel een sponsorloop op school voor, vraag donaties voor JDRF op je verjaardag, verkoop oude spullen van zolder of organiseer een tuinfeest: het kan allemaal.

Hoeveel je ophaalt, maakt niet uit: iedere euro brengt ons een stap dichterbij ons doel. Samen gaan we van type één naar type géén. De pagina werkt heel simpel: je start een actie, plaatst tekst en foto's en stuurt deze pagina vervolgens verder via e-mail en social media en vraagt vrienden en familie in je omgeving om hulp of om een donatie.
Je zult merken dat mensen je heel graag helpen of steunen. Met een actie op Actie voor type 1 breng jij ons dichterbij ons doel: een wereld waarin T1D niet meer bestaat.

Ik start een actie!