Mensen

JDRF Nederland kan niet zomaar bestaan. Dagelijks werken onze medewerkers, bestuursleden, ambassadeurs en vrijwilligers aan dat ene doel: een wereld zonder type 1 diabetes. Maak kennis met alle mensen die zich dag in dag uit inzetten op weg van type één naar type géén.

Het team

Onder leiding van de directeur is de organisatie van JDRF verantwoordelijk voor de algemene coördinatie, de fondsenwerving, het geven van voorlichting, het onderhouden van relaties en sponsoren, de aansturing van vrijwilligers, de productontwikkeling en communicatie. Benieuwd naar ons team?

Maak kennis met het team

Het bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor de strategie, het beleid en het opstellen van de begroting. Daarnaast houdt het bestuur ook toezicht op de strategie en de prestaties van JDRF Nederland. Het bestuur bestaat uit zes leden. Alle bestuursleden hebben in het dagelijks leven andere (hoofd)werkzaamheden en verrichten hun bijdragen aan JDRF Nederland pro bono. Nieuwsgierig naar onze bestuursleden?

Maak kennis met het bestuur

De ambassadeurs

JDRF heeft ambassadeurs die ieder op hun eigen manier betrokken zijn bij type 1 diabetes. De ambassadeurs zetten zich in voor bredere bekendheid van JDRF en zetten hun eigen kringen in om het netwerk te vergroten. Ook stimuleren zij samenwerking in het diabetesveld, zowel in binnen- als buitenland. Weten wie onze ambassadeurs zijn?

Maak kennis met de ambassadeurs

De jeugdambassadeurs

Naast onze volwassen ambassadeurs hebben we ook een groep jeugdambassadeurs. Ondanks hun jonge leeftijd zetten zij zich nu al in voor een wereld zonder type 1 diabetes. Leer onze jeugdambassadeurs kennen!

Maak kennis met de jeugdambassadeurs

De vrijwilligers

JDRF Nederland kan niet functioneren zonder onze vrijwilligers. Als vrijwilliger kan je op allerlei manieren helpen. Bij het organiseren van evenementen, het geven van voorlichting, het ophalen van geld of het inzetten van sociale media om de missie van JDRF breder bekend te maken. Ook jouw steentje bijdragen voor JDRF Nederland?

Word ook vrijwilliger
De vrijwilligers