Ontmoet het JDRF-team

Ontmoet het JDRF-team

Dag in, dag uit zetten wij ons samen in voor een wereld zonder type 1 diabetes. Je vindt al onze medewerkers en hun contactgegevens op deze pagina. Wil je ook werken in team JDRF? Bekijk dan onze lopende vacatures.

Diederik Veldkamp - Directeur

Diederik Veldkamp is directeur van JDRF Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van de organisatie, de fondsenwerving, voorlichting en het versterken van de community. Hij onderhoudt daarvoor relaties met donateurs, sponsoren, vrijwilligers, samenwerkingspartners en wetenschappers.

Neem contact op met Diederik Veldkamp

Jan Kooning - Senior manager fondsenwerving & bedrijfsvoering

Jan Kooning is senior manager fondsenwerving & bedrijfsvoering. In die rol is hij verantwoordelijk voor de fondsenwerving bij bedrijven en vermogensfondsen en het relatiebeheer met deze organisaties.

Neem contact op met Jan Kooning

Anne-Marie Gruter - Medewerker community, communicatie en marketing

Anne-Marie Gruter

Als medewerker community, communicatie en marketing is Anne-Marie Gruter verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van JDRF Nederland. Graag zet zij zich bij JDRF in om bij te dragen aan een doel dat haar aan het hart gaat: het leven van mensen met type 1 diabetes verbeteren en genezing van type 1 diabetes mogelijk maken.

Neem contact op met Anne-Marie Gruter

Shakila Goerdayal - Medewerker finance & risk

Shakila Goerdayal is medewerker finance and risk. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie, het relatiebeheer en de grants voor wetenschappers.

Neem contact op met Shakila Goerdayal

Suzan van Loenen - Freelance tekstschrijver

Suzan van Loenen is freelance tekstschrijver bij JDRF Nederland. Ze houdt zich onder andere bezig met nieuws, blogs en de sociale media-kanalen van JDRF. Met haar werk wil ze een steentje bijdragen aan de oplossing voor type 1 diabetes. Zelf heeft ze type 1 sinds december 2005.

Contact opnemen met Suzan kan via Anne-Marie Gruter.

Neem contact op met Anne-Marie Gruter