Ontmoet het JDRF-team

Ontmoet het JDRF-team

Dag in, dag uit zetten wij ons samen in voor een wereld zonder type 1 diabetes. Wil je weten uit wie het team van JDRF Nederland bestaat? Je vindt al onze medewerkers en hun contactgegevens op deze pagina.


Diederik Veldkamp - Directeur

Diederik Veldkamp is directeur van JDRF Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van de organisatie, de fondsenwerving, voorlichting en het versterken van de community. Hij onderhoudt daarvoor relaties met donateurs, sponsoren, vrijwilligers, samenwerkingspartners en wetenschappers.

Neem contact op met Diederik Veldkamp

Jan Kooning - Senior relatiemanager

Jan Kooning is senior manager fondsenwerving & bedrijfsvoering. In die rol is hij verantwoordelijk voor de fondsenwerving bij bedrijven en vermogensfondsen en het relatiebeheer met deze organisaties.

Neem contact op met Jan Kooning

Henriëtte Bijl - Relatiemanager bijzondere giften

Henriëtte Bijl is Relatiemanager bijzondere giften. Zij onderhoudt persoonlijk contact met grote particuliere gevers en adviseert en informeert over vragen met betrekking tot grote giften, periodiek schenken en nalaten aan JDRF Nederland.

Neem contact op met Henriëtte Bijl

Ronnie van der Linden - Fondsenwerver digitale kanalen

Ronnie van der Linden is onze Fondsenwerver digitale kanalen. Vanuit deze rol helpt hij (onder andere) actievoerders tijdens de One Walk en andere evenementen om het meeste uit hun actie te halen. Dit natuurlijk met één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek, zodat een wereld zonder diabetes type 1 realiteit wordt. Ronnie heeft zelf type 1 diabetes sinds 1997.

Neem contact op met Ronnie van der Linden

Shakila Goerdayal - Medewerker finance & risk

Shakila Goerdayal is medewerker finance and risk. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie, het relatiebeheer en de grants voor wetenschappers.

Neem contact op met Shakila Goerdayal

Suzan van Loenen - Freelance tekstschrijver

Suzan van Loenen is freelance tekstschrijver bij JDRF Nederland. Ze houdt zich onder andere bezig met nieuws, blogs en de sociale media-kanalen van JDRF. Met haar werk wil ze een steentje bijdragen aan de oplossing voor type 1 diabetes. Zelf heeft ze type 1 sinds december 2005.

Contact opnemen met Suzan kan via Ronnie van der Linden.

Neem contact op met Ronnie van der Linden

JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes (T1D). Wij financieren onderzoek om levens van mensen met type 1 diabetes te verbeteren en om genezing mogelijk te maken.

Geef voor onderzoek