Ontmoet het JDRF-team

Ontmoet het JDRF-team

Dag in, dag uit zetten wij ons samen in voor een wereld zonder type 1 diabetes. Wil je weten uit wie het team van JDRF Nederland bestaat? Je vindt al onze medewerkers en hun contactgegevens op deze pagina.


Ingrid Wiechers - Directeur

Ingrid Wiechers - directeur

Ingrid Wiechers is de directeur van JDRF Nederland. Zij is verantwoordelijk voor de strategie, het beleid ten aanzien van onderzoek naar type 1 diabetes, stakeholdermanagement, de relatie met JDRF International en de aansturing van het team van JDRF Nederland. Ingrid wil nationaal en internationaal samenwerken om type 1 diabetes de wereld uit te helpen.

Neem contact op met Ingrid Wiechers

Jan Kooning - Senior relatiemanager

Jan Kooning is senior relatiemanager en zodanig verantwoordelijk voor de fondsenwerving bij bedrijven en vermogensfondsen en het relatiebeheer met deze organisaties.

Neem contact op met Jan Kooning

Henriëtte Bijl - Relatiemanager bijzondere giften

Henriëtte Bijl is Relatiemanager bijzondere giften. Zij onderhoudt persoonlijk contact met grote particuliere gevers en adviseert en informeert over vragen met betrekking tot grote giften, periodiek schenken en nalaten aan JDRF Nederland.

Neem contact op met Henriëtte Bijl

Ronnie van der Linden - Fondsenwerver digitale kanalen

Ronnie van der Linden is onze Fondsenwerver digitale kanalen. Vanuit deze rol helpt hij (onder andere) actievoerders tijdens de One Walk en andere evenementen om het meeste uit hun actie te halen. Dit natuurlijk met één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek, zodat een wereld zonder diabetes type 1 realiteit wordt. Ronnie heeft zelf type 1 diabetes sinds 1997.

Neem contact op met Ronnie van der Linden

Shakila Goerdayal - Medewerker finance & risk

Shakila Goerdayal is medewerker finance and risk. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie, het relatiebeheer en de grants voor wetenschappers.

Neem contact op met Shakila Goerdayal

Michelle Twaalfhoven - Manager community, communicatie en marketing

Michelle Twaalfhoven is bij JDRF Nederland verantwoordelijk voor de marketing en interne en externe communicatie. Hiermee wil ze JDRF Nederland graag verder op de kaart zetten. Daarnaast brengt ze onze community van mensen met type 1 diabetes en betrokkenen bij elkaar.

Neem contact op met Michelle Twaalfhoven

Suzan van Loenen - Freelance tekstschrijver

Suzan van Loenen is freelance tekstschrijver bij JDRF Nederland. Ze houdt zich onder andere bezig met nieuws, blogs en de sociale media-kanalen van JDRF. Met haar werk wil ze een steentje bijdragen aan de oplossing voor type 1 diabetes. Zelf heeft ze type 1 sinds december 2005.

Contact opnemen met Suzan kan via Michelle Twaalfhoven.

Neem contact op met Michelle Twaalfhoven

JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes (T1D). Wij financieren onderzoek om levens van mensen met type 1 diabetes te verbeteren en om genezing mogelijk te maken.

Geef voor onderzoek