Ontmoet het JDRF-team

Ontmoet het JDRF-team

Dag in, dag uit zetten wij ons samen in voor een wereld zonder type 1 diabetes. Je vindt al onze medewerkers en hun contactgegevens op deze pagina. Wil jij samen met ons type 1 diabetes de wereld uit helpen: van type één naar type géén? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of mail ons op info@jdrf.nl. Als je graag zou willen werken bij JDRF, bekijk dan onze vacatures:

Diederik Veldkamp - Directeur

Diederik Veldkamp is directeur van JDRF Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van de organisatie, de fondsenwerving, voorlichting en het versterken van de community. Hij onderhoudt daarvoor relaties met donateurs, sponsoren, vrijwilligers, samenwerkingspartners en wetenschappers.

Neem contact op met Diederik Veldkamp

Joris Rijnders - coördinator bedrijfsvoering

Joris Rijnders


In de functie van coördinator bedrijfsvoering is Joris Rijnders verantwoordelijk voor diverse onderdelen van de bedrijfsvoering; personeel, informatie, organisatie, financiën, algemene zaken en huisvesting.

Neem contact op met Joris Rijnders

Manita Rovers - Relatiebeheerder zakelijke markt

Als contactpersoon voor de zakelijke markt zorgt Manita Rovers voor de verbinding van JDRF met de bedrijven in de markt van type 1 diabetes. De mooie samenwerkingsverbanden die worden aangegaan dragen direct bij aan onze missie om type 1 diabetes de wereld uit te helpen: van type één naar type géén.

Neem contact op met Manita Rovers

Shakila Goerdayal - Medewerker finance & risk

Shakila Goerdayal is medewerker finance and risk. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie, het relatiebeheer en de grants voor wetenschappers.

Neem contact op met Shakila Goerdayal

Danielle van Wallinga - Marketing- en communicatiespecialist

Danielle van Wallinga is er als marketing- en communicatiespecialist samen met Anne-Marie Gruter verantwoordelijk voor om JDRF Nederland en de weg van type één naar type géén via on- en offline communicatie goed op de kaart te zetten. Dit gebeurt onder meer door het organiseren van (online) evenementen, kennisdeling en aandacht voor het onderzoek dat JDRF financiert.

Neem contact op met Danielle van Wallinga