Help mee voor een wereld zonder T1D

Help mee voor een wereld zonder T1D

Bijdragen aan de oplossing voor type 1 diabetes (T1D) kan op heel veel manieren. Je kan bijvoorbeeld doneren, periodiek schenken of een actie starten. Maar meehelpen op weg van type één naar type géén kan nóg eenvoudiger. Hoe? Dat lees je hieronder.


Speel mee met de VriendenLoterij

Door mee te spelen met de VriendenLoterij kun je bijdragen aan een wereld zonder type 1 diabetes. Door jouw loten te koppelen aan JDRF Nederland draag je bij aan onze ambitie om van type één, type géén te maken.

Meer weten >

Bestel 'Over de grens met diabetes'

Het boek Over de grens met diabetes vertelt het verhaal van Inge Verhagen. Ondanks haar type 1 diabetes reist zij de wereld rond. De volledige opbrengst van het boek gaat naar JDRF Nederland voor onderzoek naar T1D.

Bestel het boek

Zamel cartridges in voor 123inkt

Oude cartridges over? Gooi ze niet weg maar lever ze in voor een wereld zonder type 1 diabetes! Via het recycle programma van 123inkt kun jij je oude cartridges inleveren voor een goed doel. Kies je daarbij voor JDRF Nederland? Dan help jij ons om type één te veranderen in type géén.

Ik doe mee

Doneer door te shoppen

2021 Doelshop.nl

Wil je iets aanschaffen bij een online winkel zoals CoolBlue, Wehkamp, Thuisbezorgd en vele anderen? Ga dan eerst even langs de ‘doelshop’ pagina van JDRF. Bij alle aankopen die je doet kan er op deze manier een klein bedrag naar JDRF gaan.

Ik doe mee

Kom in actie met je werk

Wil jij niet afwachten totdat type 1 diabetes de wereld uit is? En werk je bij een bedrijf vol enthousiaste medewerkers die samen met jou willen bijdragen aan een oplossing. Kijk hoe je in actie kan komen met je werk!

Meer weten >

Word vrijwilliger

JDRF Nederland kan niet zonder vrijwilligers. Op onze informatieavonden en tijdens de jaarlijkse JDRF One Walk,ons PEAK Symposium of andere evenementen. Maar ook voor voorlichting, onze sociale media en andere activiteiten kunnen wij gebruikmaken van ons team enthousiaste, toegewijde vrijwilligers.

Meld je aan als vrijwilliger