MedTech 2024

MedTech 2024

MedTech is een gratis online event over technologie en type 1 diabetes. Tijdens MedTech bespreken we het laatste nieuws van ATTD en de toekomst van diabetestechnologie. In 2024 vindt MedTech plaats op donderdag 21 maart tussen 19.00 en 22.00 uur.


Technologie voor T1D

Technologie is van levensbelang bij type 1 diabetes. Daarom praat JDRF je tijdens MedTech bij over belangrijke innovaties. We organiseren dit gratis online event opnieuw kort na de Advanced Technologies & Treatments for Diabetes (ATTD)-conferentie. Deze internationale diabetesconferentie vindt plaats van 6 tot 9 maart 2024 in Florence, Italië.

Tijdens MedTech bespreken we het laatste nieuws van ATTD en de toekomst van diabetestechnologie. Ook kun je direct in gesprek gaan met makers van insulinepompen, glucosesensoren en andere innovaties in de diabeteszorg. Hoe gaan zij de diabeteszorg verbeteren met hun hulpmiddelen?

Meld je aan voor MedTech 2024

Op het programma:

  • Sanne van Beem presenteert de avond. Ze heeft zich als voormalig JDRF-jeugdambassadeur en recent afgestudeerd arts met diverse projecten en onderzoek veelvuldig heeft ingezet voor mensen met T1D.
  • Dr. Inge van Boxelaer is gespecialiseerd in diabetestechnologie en blikt terug op de belangrijkste nieuwtjes en ontwikkelingen van de Advanced Technologies & Treatments for Diabetes (ATTD)-conferentie.
  • Interactief panelgesprek met ervaringsdeskundigen, zorgverleners en onderzoekers over ervaringen en toepassingen, inclusief een doorkijkje naar toekomstige technologische ontwikkelingen voor het dagelijks leven met type 1 diabetes.
  • Speciale online rooms waar je direct in contact kunt komen met producenten van diabetestechnologie, waaronder Dexcom, Abbott en VitalAire. Deze bedrijven pitchen hun verhaal tijdens het plenaire deel van MedTech. Daarna kun je kiezen van wie je meer wilt horen en praat je in online rooms in een kleinere groep deelnemers verder met het bedrijf dat jouw interesse heeft gewekt.

Meld je aan voor MedTech 2024

Collage 2

Sponsoren MedTech 2024:

Sponsoren MedTech 2024