MedTech over technologie en type 1 diabetes

MedTech over technologie en type 1 diabetes

MedTech is een online event over technologie en type 1 diabetes. Tijdens MedTech bespreken we het laatste nieuws van ATTD en de toekomst van diabetestechnologie. In 2024 vindt MedTech plaats op donderdag 21 maart 2024.


Innovaties in de zorg

Technologie is van levensbelang bij type 1 diabetes. Daarom praat JDRF je bij over belangrijke innovaties tijdens MedTech 2024. We organiseren dit online event opnieuw kort na de Advanced Technologies & Treatments for Diabetes (ATTD)-conferentie . Deze internationale diabetesconferentie vindt plaats van 6 tot 9 maart 2024 in Florence, Italië.

Tijdens MedTech bespreken we het laatste nieuws van ATTD en de toekomst van diabetestechnologie. Ook kun je in gesprek met makers van insulinepompen, glucosesensoren en andere innovaties in de diabeteszorg. Hoe gaan zij de diabeteszorg verbeteren met hun hulpmiddelen?

MedTech 2023

De vorige editie van MedTech was op donderdag 9 maart 2023. We bespraken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van type 1 diabetes. Deelnemers volgden de avond eenvoudig vanaf een computer, tablet of telefoon. In online rooms gingen zij in gesprek met makers van diabetestechnologie. Dit webinar is daarom niet openbaar terug te kijken.

MedTech werd mede mogelijk gemaakt door: