Partners en sponsoren

Onze partners

in JDRF

Diabetesvereniging Nederland (DVN) behartigt de belangen van alle mensen met diabetes in hun strijd voor goede zorg en een leefbaar leven. Ieder mens is uniek en heeft een andere zorgbehoefte. Hier maakt DVN zich sterk voor. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ is DVN betrokken, strijdbaar en ondernemend.

Meer over DVN >

Diabeter is hét gespecialiseerde behandelcentrum voor type 1 diabetes bij kinderen en jongeren. Diabeter is gevestigd in Rotterdam, Schiphol, Deventer, Eindhoven en Groningen. De missie van Diabeter is om jonge patiënten zoveel mogelijk te laten opgroeien zonder diabetescomplicaties, in welke vorm dan ook.

Meer over Diabeter >

Stichting D-Support biedt geschikte en deskundige oppas aan gezinnen met een kind met diabetes zodat ouders hun emotionele veerkracht behouden. Betrouwbaarheid, deskundigheid en praktische betrokkenheid zijn de speerpunten van deze stichting. De match tussen het gezin en de oppasser staat daarbij centraal.

Meer over D-Support >

Tags: partners

JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes (T1D). Wij financieren onderzoek om levens van mensen met type 1 diabetes te verbeteren en om genezing mogelijk te maken.

Geef voor onderzoek