Nieuws

Nieuwe website diabetes.nl live: informatie, ervaringen en activiteiten op één plek

JDRF

Diabetes nl campagne familie hoe raakt diabetes jou

Diabetes.nl is een nieuwe website voor mensen met diabetes en hun naasten. De website biedt actuele en betrouwbare informatie voor mensen met diabetes op één plek.

Daarnaast is er een begeleide community om ervaringen uit te wisselen, het Trefpunt, en een handig overzicht met activiteiten. Diabetes.nl is er voor mensen met type 1 diabetes en andere typen diabetes. Het platform wijst mensen de weg in de wereld van diabetes, biedt concrete handvatten voor het leven met diabetes en draagt zo bij aan een hogere kwaliteit van leven.

Wegwijzer

Het unieke van diabetes.nl is de Wegwijzer. Dit is een tool die websitebezoekers aan de hand van een paar vragen helpt om de gewenste informatie op de website te vinden. Bezoekers hoeven hiervoor geen persoonlijke gegevens achter te laten.

Bezoekers kunnen wel een account aanmaken. Dan krijgen zij meer mogelijkheden op diabetes.nl. Mensen met een account kunnen artikelen bewaren, mensen ontmoeten met vergelijkbare interesses en een blog of groepsgesprek starten. Goed om te weten: diabetes.nl deelt geen gegevens met derden en plaatst geen marketingcookies.

Samen ontwikkeld, uitgebreid gecheckt

Diabetes.nl is een samenwerking van Stichting JDRF Nederland, Bas van de Goor Foundation, Diabetes Fonds, Diabetes Vereniging Nederland en Stichting DON. Tijdens het maken van de website dachten meer dan 300 zorgverleners en mensen met diabetes mee. Alle informatie op diabetes.nl is gecontroleerd door specialisten uit de diabeteszorg.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk www.diabetes.nl nu. Kom meer te weten over diabetes, deel je ervaringen met anderen en bekijk wat er te doen is aan activiteiten.