Sponsoren

Verschillende organisaties steunen JDRF op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes. Welke partijen dit zijn, vind je hieronder.

Sponsoren

Abbott

"Bij Abbott vinden we dat mensen met diabetes de vrijheid moeten hebben om een energiek en actief leven te leiden. Onze FreeStyle meetsystemen helpen daarbij. Abbott staat voor eenvoudig te gebruiken producten die nauwkeurige meetresultaten geven zodat de gebruikers ervan beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Met het FreeStyle Libre flash glucose monitoringsysteem kun je glucose meten met een snelle 1-seconde-scan, ook door kleding heen, met een app op je telefoon."

Bosman

"Bosman is dé expert als het gaat om leven met diabetes. Bosman levert niet alleen de medische hulpmiddelen, maar ook het advies en de ondersteuning die daarbij horen. Dat doen ze al ruim 85 jaar. Met elk hulpmiddel, elke innovatie en elke oplossing helpt Bosman zorgprofessionals om de beste zorg te leveren. En ze helpen patiënten om goed voor zichzelf te zorgen. Daarbij staan de diabetesexperts van Bosman altijd klaar met hun kennis en expertise. Met handige tips, kennisartikelen en persoonlijk advies helpen ze patiënten en zorgprofessionals bij de keuze voor het juiste hulpmiddel."

Lilly

lilly

"Eli Lilly and Company is al sinds de introductie van ‘s werelds eerste commerciële insuline in 1923 betrokken bij de zorg voor mensen met diabetes mellitus. Onze oplossingen gaan verder dan geneesmiddelen. Lilly streeft er naar de kwaliteit van leven te verbeteren door naast geneesmiddelen, ook hulpmiddelen en initiatieven aan te bieden. Ons streven is invulling te geven aan behoeften van mensen met diabetes en hun naasten met als doel wereldwijd het leven voor mensen met diabetes te verbeteren."

Medtronic

"Al 30 jaar neemt Medtronic het voortouw met revolutionaire technologie en service op het gebied van diabetesbehandeling. Medtronic wil de diabeteszorg transformeren door de toegang tot de zorg te vergroten en de resultaten te verbeteren, zodat mensen met diabetes een betere gezondheid hebben en meer vrijheid kunnen genieten. Producten en therapieën van Medtronic verbeteren wereldwijd elke seconde het leven van twee mensen."

Novo Nordisk

"Mensen met diabetes type 1 zijn nog steeds afhankelijk van de dagelijkse toediening van insuline en intensief glucosemanagement om te hoge en te lage bloedglucosespiegels zoveel mogelijk te vermijden. De missie van Novo Nordisk is 'Defeat Diabetes'. Voor diabetes type 1 betekent dit dat ons onderzoek erop gericht is diabetes type 1 te genezen. Daarnaast richt ons onderzoek zich op de verbetering van kwaliteit van leven, waarbij wij focussen op de ontwikkeling van betere insuline en toedieningssystemen."

Menarini

Menarini

"Sinds de oprichting in 1976 heeft A.Menarini Diagnostics zich onderscheiden als één van Europa's toonaangevende diagnostische bedrijven, die zorgprofessionals en patiënten geavanceerde en hoogtechnologische oplossingen biedt. Wij onderzoeken voortdurend nieuwe manieren en middelen waarmee patiënten met diabetes de controle over hun leven kunnen terugkrijgen. We doen dit omdat we ervan overtuigd zijn dat door de inzet van ons bedrijf, van medische experts én van patiënten alles mogelijk zou kunnen zijn. Er is niets kostbaarder en unieker dan de mogelijkheid om je eigen leven te leiden - Living your life."