Sponsoren

Verschillende organisaties steunen JDRF op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes. Welke partijen dit zijn, vind je hieronder.

Sponsoren

Abbott

"Bij Abbott vinden we dat mensen met diabetes de vrijheid moeten hebben om een energiek en actief leven te leiden. Onze FreeStyle meetsystemen helpen daarbij. Abbott staat voor eenvoudig te gebruiken producten die nauwkeurige meetresultaten geven zodat de gebruikers ervan beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Met het FreeStyle Libre flash glucose monitoringsysteem kun je glucose meten met een snelle 1-seconde-scan, ook door kleding heen, met een app op je telefoon."

Bosman

"Bosman is dé expert als het gaat om leven met diabetes. Bosman levert niet alleen de medische hulpmiddelen, maar ook het advies en de ondersteuning die daarbij horen. Dat doen ze al ruim 85 jaar. Met elk hulpmiddel, elke innovatie en elke oplossing helpt Bosman zorgprofessionals om de beste zorg te leveren. En ze helpen patiënten om goed voor zichzelf te zorgen. Daarbij staan de diabetesexperts van Bosman altijd klaar met hun kennis en expertise. Met handige tips, kennisartikelen en persoonlijk advies helpen ze patiënten en zorgprofessionals bij de keuze voor het juiste hulpmiddel."

Dexcom

dexcom

"Bij Dexcom willen we het leven van mensen met diabetes makkelijker maken door slimme en gebruiksvriendelijke producten, die helpen om diabetes beter te managen. Dexcom is een pionier op het gebied van continue glucose monitoring (CGM). Al sinds 1999 ontwikkelen we innovatieve technologie met als doel om mensen meer inzicht in en controle over hun gezondheid te geven en hun kwaliteit van leven te verhogen. Wereldwijd werken er meer dan 9.000 mensen aan vooruitstrevende oplossingen die een wereld van verschil kunnen maken."

Medtronic

"Al 30 jaar neemt Medtronic het voortouw met revolutionaire technologie en service op het gebied van diabetesbehandeling. Medtronic wil de diabeteszorg transformeren door de toegang tot de zorg te vergroten en de resultaten te verbeteren, zodat mensen met diabetes een betere gezondheid hebben en meer vrijheid kunnen genieten. Producten en therapieën van Medtronic verbeteren wereldwijd elke seconde het leven van twee mensen."

Sanofi

Sanofi

"Sanofi werkt al jarenlang aan oplossingen voor mensen met diabetes. Sinds we onze eerste diabetesbehandeling lanceerden, lopen we voorop op het gebied van diabetesmanagement, door baanbrekende vooruitgang te combineren met de kwaliteit en vasthoudendheid van een bedrijf dat op globale schaal opereert.”

Vertex

Vertex is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen en produceren van innovatieve geneesmiddelen zodat mensen met ernstige ziekten een beter leven kunnen leiden. Ze onderzoeken en bevorderen celtherapieën die gericht zijn op de behandeling van een onderliggende oorzaak van T1D - de afwezigheid van insulineproducerende cellen.

VitalAire

VitalAire

"VitalAire zet zich in voor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met diabetes. Als exclusieve distributeur van de Tandem t:slim X2 insulinepomp staan wij voor innovatie, gepersonaliseerde laagdrempelige ondersteuning en educatie voor patiënten en hun naasten. Onze missie: Making Diabetes Easier."