Evenementen

Met evenementen zamelt JDRF geld in voor onderzoek naar type 1 diabetes. Dat doen we met onze eigen jaarlijkse One Walk, maar ook bij externe evenementen zoals de Dam tot Damloop. Daarnaast organiseren we, zowel offline als online, informatieve bijeenkomsten om met voorlichting onze kennis op het gebied van type 1 diabetes te verspreiden. We nodigen je van harte uit bij één van de onderstaande evenementen. Zien we je binnenkort?

Evenementen

Aankomende evenementen

Op dit moment hebben we geen aankomende evenementen. Zodra meer bekend is over toekomstige webinars en andere events, vind je het hier. Volg ons ondertussen op Facebook, Instagram en Twitter. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten van JDRF Nederland.

De JDRF One Walk

Ieder jaar organiseert JDRF de JDRF One Walk. Tijdens dit evenement lopen we symbolisch van type één naar type géén. We kijken terug op de stappen die we gezet hebben én blikken vooruit op de toekomst: wat gaat onderzoek naar type 1 diabetes ons brengen?

Actievoerders komen het hele jaar in actie voor de JDRF One Walk. Iedereen doet zijn best om een steentje bij te dragen aan onderzoek naar type 1 diabetes. Door te doneren, sponsoracties op te zetten of met donaties aan anderen te vragen.Tijdens de JDRF One Walk brengen we deze actievoerders én iedereen die nog wil bijdragen samen.

Meer over de JDRF One Walk

Up-to-Date

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van type 1 diabetes? Bezoek dan eens één van onze Up-To-Date informatieavonden. Tijdens Up-to-Date vertellen we je alles over de nieuwste wetenschapsontwikkelingen op de weg van type één naar type géén.

De aanwezige wetenschappers vertellen over hun onderzoek: waar zijn ze mee bezig en welke stappen zetten ze? Je krijgt nieuws uit de eerste hand. Daarnaast vind je op de Up-to-Date informatiemarkt pompfabrikanten, leveranciers en andere T1D-organisaties. Bij hen kan je al je vragen over producten en diensten kwijt.

Meer over Up-to-Date

Up-to-Date webinars

Ook in de coronacrisis houdt JDRF je Up-to-Date. Dat doen we met toffe webinars met onderzoekers. Want ook in deze tijd is onderzoek naar type 1 diabetes belangrijk. Tijdens het webinar vertelt een wetenschapper over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van type 1 diabetes.

Meer over de webinars

Dam tot Damloop

Houd jij wel van een hardloop- of wandeltocht? Doe mee aan de Dam tot Damloop en laat je sponsoren door vrienden en familie. Met jouw bijdrage kan JDRF werken aan een wereld zonder type 1.

Diabetes Classic

Ben je meer van het fietsen? Ook dan kan jij je inzetten voor een wereld zonder T1D. Doe mee aan de Diabetes Classic en zamel door te fietsen geld in voor JDRF.

JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes (T1D). Wij financieren onderzoek om levens van mensen met type 1 diabetes te verbeteren en om genezing mogelijk te maken.

Geef voor onderzoek