Nieuws

Kom in actie met je werk

Acties en Events

Wat doe jij om van type één type géén te maken? Misschien al heel veel: dat is heel mooi. Daar willen we je voor bedanken. Maar misschien wacht je wel af totdat type 1 diabetes de wereld uit is. Nee, toch? Kom ook in actie, steun JDRF en draag bij aan een wereld zonder type 1 diabetes.

Samen bereiken we veel op weg naar type géén en daar zijn we trots op. We zijn dankbaar voor iedereen die onze ambitie voor een wereld zonder T1D deelt en steunt. Mensen die zelf type 1 diabetes hebben, maar ook ouders, vrienden, sportieve actievoerders, collega's, bedrijven en maatschappelijke organisaties komen in actie voor JDRF. Samen pakken we type 1 diabetes aan.

Kom ook in actie!
Jij kan ook meedoen! Onder andere door je in te zetten met je werk kan je bijdragen aan een wereld zonder T1D. Veel werkgevers hebben bijvoorbeeld een speciaal potje voor goede doelen. Hoe zit dat op jouw werk?

Je kan natuurlijk ook met je collega's een actie starten voor de JDRF One Walk. Of doe samen mee met een sportief evenement, zoals de Nijmeegse Vierdaagse.

Wat kan je nog meer doen?
Maar ook als je minder sportief bent, kan je JDRF ondersteunen door je werk. Organiseer een benefietavond, kerstmarkt of veiling voor JDRF of vraag eens na of jullie kerstpakketten niet omgezet kunnen worden in een donatie voor een goed doel? Er zijn mogelijkheden genoeg.

Ondersteuning nodig bij het bedenken van een actie of heb je behoefte aan wat tips en tricks? Laat het ons weten! Mail naar info@jdrf.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Tags: acties