Nieuws

JDRF One Walk 2023: sfeervol, zonnig festival met prachtige opbrengst

Acties en Events

23 06 10 Walk opbrengst

Het fondsenwervend evenement JDRF One Walk heeft dit jaar €55.039 opgebracht voor onderzoek naar het genezen, voorkomen en beter behandelen van type 1 diabetes!

De JDRF One Walk, ons festival voor jong en oud in het teken van type 1 diabetes, vond dit jaar plaats op 10 juni op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere.

Samen met familie, partner en vrienden genoten deelnemers onder een strakblauwe hemel van een inspirerende festivalmiddag met tal van leuke, creatieve en sportieve activiteiten.

De sfeervolle, zonnige middag werd zoals gebruikelijk afgesloten met de One Walk: een symbolische wandeling van type één naar type géén. Dit keer wandelden de deelnemers samen 1,5 km door de prachtige natuur van de Kemphaan.

Aansluitend maakten we de opbrengst van deze One Walk bekend. Met het fantastische bijeengebrachte bedrag van €55.039 kunnen wetenschappers werken aan het genezen, voorkomen en beter behandelen van type 1 diabetes!

Onze dank gaat uit naar sponsoren, vrijwilligers, wetenschappers, ervaringsdeskundigen, jeugdambassadeurs en deelnemers én natuurlijk naar diegenen die voorafgaand aan 10 juni via acties geld hebben ingezameld. Dankzij hun bijdrage is de One Walk 2023 een succes geworden!

Bekijk ook: De JDRF One Walk 2023 in tien foto's en jdrfwalk.nl.