JDRF

JDRF en de VriendenLoterij

JDRF

Je kunt bijdragen aan een wereld zonder type 1 diabetes (T1D) door mee te spelen met de VriendenLoterij voor JDRF Nederland. De VriendenLoterij steunt JDRF Nederland en haar ambitie om van type één, type géén te maken.

De VriendenLoterij is opgezet om maatschappelijke initiatieven een steuntje in de rug geven, die mensen helpen met onvoldoende middelen of mogelijkheden. Op die manier kunnen zij voluit meedoen in de samenleving en een volwaardig leven leiden. De VriendenLoterij steunt ook mensen in hun ambitie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij (zie ook vriendenloterij.nl).

Een win-winsituatie

Bij de VriendenLoterij kun je een lot kopen waarbij je, per trekking, mee speelt voor allerlei prachtige prijzen, zoals een vakantie, een auto of mooie geldprijzen. Tegelijkertijd wordt van ieder lot de helft gedoneerd aan JDRF Nederland, waarmee wij weer onderzoek kunnen financieren naar een wereld zonder type 1 diabetes. Als dat geen win-winsituatie is!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Via deze link meld je je aan om mee te spelen met de VriendenLoterij. Je vult je persoonlijke informatie in, geeft aan met hoeveel loten je per trekking mee wilt spelen en vinkt aan dat je mee wilt spelen voor JDRF Nederland. Dan gaat van ieder lot waarmee jij mee speelt automatisch de helft naar JDRF Nederland.