Maak kennis met het JDRF Team

Ingrid Wiechers – Directeur

Bij JDRF is Ingrid de directeur voor JDRF Nederland. Zij is verantwoordelijk voor de strategie, het beleid ten aanzien van onderzoek naar type 1 diabetes, stakeholdermanagement, de relatie met JDRF Internationaal (U.S.A, Australië, Canada, Israël, U.K., Denemarken) en de aansturing van het team JDRF. Ingrid wil nationaal en internationaal samenwerken om type 1 diabetes de wereld uit te helpen.

Wil je contact opnemen met Ingrid? Stuur haar een e-mail op iwiechers@jdrf.nl.

Jan Kooning – Senior Relatiemanager

Bij JDRF is Jan verantwoordelijk voor de fondsenwerving bij bedrijven en vermogensfondsen en het relatiebeheer met deze organisaties. Daarnaast is hij bij JDRF eerste aanspreekpunt voor Periodiek schenken en Nalatenschappen.

Wil je contact opnemen met Jan? Stuur hem een e-mail op jkooning@jdrf.nl

Shakila Goerdayal –
Office manager

Shakila is werkzaam bij JDRF als office manager. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de administratie en relatiebeheer.

Wil je contact opnemen met Shakila? Je kunt haar e-mailen via sgoerdayal@jdrf.nl.

Jacqueline Gesink-Blickman – Communicatie/projectmanager

Doordat haar jongste zoon op 13 jarige leeftijd gediagnostiseerd werd met TD1 kwam zij  in aanraking met JDRF. Dat zij zich nu voor deze organisatie mag gaan inzetten geeft haar heel veel positieve energie.

Wil je contact opnemen met Jacqueline? Stuur haar een e-mail op jgesink@jdrf.nl.

Lieke van de Geijn – Communicatiemedewerker/contentmanager

Lieke van de Geijn heeft zelf type 1 diabetes sinds 1997 en is werkzaam bij JDRF als medewerker communicatie met focus op tekstschrijven en social media.

Wil je je verhaal met ons delen? Of heb je nieuws? Stuur een mail naar lvdgeijn@jdrf.nl.

 

Orietta Koster – Projectondersteuner

Orietta Koster heeft sinds 2002 type 1 diabetes. Tijdens haar actie voor sensorvergoeding werkte ze al samen met JDRF, en nu is ze bij JDRF werkzaam als Projectondersteuner. Orietta houdt zich voornamelijk bezig met de evenementen, maar richt zich ook op content voor de website en social media.

Wil je contact opnemen met Orietta? Mail haar dan op okoster@jdrf.nl.

Antoinette Schalke –
Online specialist

Antoinette Schalke is moeder van een dochter met type 1 diabetes en werkzaam bij JDRF als online specialist.

Antoinette houdt zich voornamelijk bezig met de online kanalen van JDRF Nederland, zoals de website(s), nieuwsbrieven en advertentiecampagnes.

Wil je contact opnemen met Antoinette? Stuur haar een e-mail op aschalke@jdrf.nl.