JDRF International

_MG_0805_webresJDRF Nederland werkt in de strijd tegen Type 1 Diabetes zeer nauw samen met de andere JDRF organisaties JDRF International is gevestigd in New York, anuit het hoofdkantoor wordt internationaal top type 1 Diabetes onderzoek, gestimuleerd, geïnitieerd en gecoördineerd  in samenwerking met de JDRF organisaties  in andere landen (naast Nederland zijn dat het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Denemarken en Israël) en de afdelingen  in heel de Verenigde Staten.. T1D onderzoek wordt internationaal gecoordineerd. Daardoor kan JDRF de beste onderzoekers betrekken bij de onderzoeken en echte innovatie bereiken.

Deze internationale samenwerking maakt ons uniek en sterk. In het plan van JDRF wordt T1D stapsgewijs aangepakt. Van betere behandelmethoden tot het voorkomen en uiteindelijk genezen van T1D. De basis voor deze verbeteringen is internationaal onderzoek. Onderzoek door top-wetenschappers over de hele wereld, ook in Nederland, die willen samenwerken en hun krachten bundelen om de levenskwaliteit van mensen met T1D te verbeteren. JDRF voert als leidende organisatie de regie en zorgt dat elke euro zo effectief mogelijk besteed wordt.

Onze insteek op internationaal gecoördineerde research maakt dat geen verspilling van middelen plaatsvindt.  Juist onze gezamenlijke aanpak geeft kinderen en volwassenen met Type 1 Diabetes niet alleen hoop, ook zicht op een toekomst zonder deze levensbedreigende ziekte.

Meer weten over JDRF International?

Klik hier!

Meer weten over de andere vestiging van JDRF?

Klik op de naam van het land om naar de betreffende website te gaan!

JDRF Australia | JDRF Canada | JDRF Denmark | JDRF IsraelJDRF UK