Nieuws

De JDRF One Walk: kom ook in actie!

Evenementen

Walk groepsfoto

JDRF Nederland bestaat tien jaar en dat laten we niet zomaar voorbijgaan. Ondanks de coronacrisis komen we in actie voor een wereld zonder type 1 diabetes. Support jij ons op weg van type één naar type géén? Je kan ons eenvoudig helpen door actie te voeren. Hoe? Dat leggen we je graag uit, want JDRF steunen kan op verschillende manieren!

Zo kan je zelf een actie opstarten via JDRF One Walk: zamel op jouw eigen manier geld in voor JDRF met je eigen actiepagina! Als actievoerder kan je zelf acties bedenken om geld in te zamelen en mensen in je omgeving vragen om een bijdrage te leveren. Tips voor de leukste acties vind je hier. Wil je weten hoe je je actie zo succesvol mogelijk maakt? Kijk dan eens hier.

Je kan ook meedoen aan de One Walk Challenge! Onder de hashtag #onewalkchallenge dagen we je uit een opdracht uit te voeren en daarmee geld in te zamelen voor een wereld zonder type 1 diabetes. Loop jij 10 kilometer voor JDRF? Bak je taarten voor de hele straat? Of help je mensen door een klusje voor ze te doen? Je kiest gewoon een #onewalkchallenge die bij jou past! Alle uitdagingen van de One Walk Challenge hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Maar je kan ook een online collecte starten. Hoe je dat gemakkelijk doet? Maak een actiepagina aan op JDRF One Walk: dit wordt je persoonlijke online collectebus. Het enige wat je nog moet doen is vrienden, familie, buurtgenoten en iedereen die je kan bedenken vragen om een bijdrage te storten voor jouw online collecte. Zo zorg jij dat iedereen een steentje bijdraagt aan een wereld zonder type 1 diabetes.

Heb je geen zin in dit alles? Dan kan je natuurlijk ook zelf een donatie doen aan JDRF. Dat doe je snel via de donatiepagina van JDRF One Walk. Ook daarmee support je onze weg van type één naar type géén.

Met alle actievoerders werken we toe naar de JDRF One Walk op zaterdag 13 juni. Op deze dag lopen we samen de symbolische route van type één naar type géén en kijken we wat al deze mooie acties samen hebben opgeleverd. De JDRF One Walk gaat door, maar wellicht op een andere manier. Hoe? Dat laten we je zo snel mogelijk weten.