Archief

Grootse eerste JDRF Walk in Nederland op 2 juni

JDRF Nederland organiseert op zaterdag 2 juni een spectaculair wandelevenement, de JDRF Walk, met als doel geld op te halen voor onderzoek. Wees er bij. Doneer voor het goede doel. Nodig anderen uit om bij te dragen aan uw missie: T1D helpen genezen, behandelen en voorkomen.Op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek kunt u genieten van activiteiten voor jong en oud. Er is een wandelroute uitgezet (tussen de vele appelbomen die er staan), er zijn optredens gepland en bekende wetenschappers op het gebied van T1D beantwoorden op het centrale plein van de appelboomgaard vragen die bij u opborrelen of al langere tijd spelen.Het is ook een mooi moment voor een (nadere) kennismaking met JDRF, onze missie. En u treft op zaterdag 2 juni in de frisse buitenlucht van Landgoed De Olmenhorst veel gelijkgestemden.

Hoe werkt het

Inschrijven en doneren kan via een nieuwe site die speciaal is opgezet voor de JDRF Walk: www.jdrfwalk.nl. Dus start een team en probeer zoveel mogelijk mensen te interesseren voor deze actie. De donaties zijn natuurlijk bestemd voor onderzoek om de oplossing voor patiënten met type 1 diabetes een stap dichterbij te brengen.

Resultaat telt!

De teams komen op 2 juni naar Landgoed De Olmenhorst om te wandelen en te genieten van alle activiteiten. Tijdens het wandelevenement maken we bekend hoeveel geld de teams bijeen hebben weten te brengen.Samen maken we er een succes van. Geniet mee tijdens de JDRF Walk op 2 juni. En vergeet niet te doneren. Ga naar www.jdrfwalk.nlProgramma JDRF Walk zaterdag 2 juni 2012:13:00 uur ontvangst 14.00 uur officiële opening JDRF Walk 14.15 uur warming up 14:30 - 15:30 uur wandelen en event beleven 16:30 uur prijsuitreiking en bekendmaken opbrengst 17:30 uur einde van de 1ste JDRF WalkLocatie: Landgoed De Olmenhorst – Lisserweg 481 in Lisserbroek (*Er is voldoende parkeergelegenheid voorhanden)

U DOET TOCH OOK MEE!