Jouw bedrijf en JDRF Nederland

JDRF Nederland helpt Type 1 Diabetes (T1D) de wereld uit door onderzoek naar het beter behandelen, genezen en voorkomen van T1D mogelijk te maken. Dankzij de steun van velen komt de wereld zonder T1D stap voor stap dichterbij. Ook bedrijven helpen mee! De jouwe ook?

Helpen kan op allerlei manieren. Zo kun je een deel van de opbrengst van een product of dienst schenken, of samen met medewerkers, relaties, klanten in actie komen voor een wereld zonder T1D.  Ook een bedrijfsgift is van harte welkom. Ook daarmee werken we samen aan onze missie om van Type één, Type géén te maken. We bekijken graag samen met jou wat je kunt doen en wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen. Neem contact op met Jan Kooning, relatiemanager Bedrijven, via 06 104 27 924 of jkooning@jdrf.nl. Of kijk verder op deze pagina voor enkele mogelijkheden.

Sponsoring van activiteiten en evenementen

one walk

 

 

De JDRF One Walk is een geweldig jaarlijks evenement voor jong en oud met als doel om fondsen te werven voor wetenschappelijk onderzoek. Voorafgaand aan de Walk starten particulieren, ziekenhuizen en bedrijven en organisaties een actie via www.jdrfwalk.nl en laten zich sponsoren voor een wereld zonder T1D. Meer informatie over de JDRF One Walk? Klik hier!

De One Walk kun je steunen als sponsor (in geld of in natura), deelnemer aan de informatiemarkt of door mee te doen met een bedrijfsteam.

Dam tot Dam

 

 

Bij het grootste hardloopevenement van Nederland is JDRF al jaren van de partij. Wat begon met deelname met een kleine groep lopers is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement met enthousiaste deelnemers, een kick-off op een prachtlocatie in Amsterdam en een warm ontvangst na afloop. Sinds 2015 is deelname niet langer beperkt tot het hardlopen, maar kunnen deelnemers ook voor JDRF mee wandelen of fietsen. Dit evenement kunnen bedrijven steunen als sponsor of door mee te doen met een bedrijfsteam aan het rennen, wandelen en/of fietsen.

Meer informatie over de Dam tot Damloop, -Wandeltocht of Fietsclassic? We zitten nu nog in de voorbereidingsfase, maar stuur gerust alvast een mailtje naar Jan Kooning via jkooning@jdrf.nl.

Ride

 

 

De JDRF Nederland ‘Ride to Cure’ is de jongste telg in de fondsenwervingsfamilie van JDRF, en meteen een groot succes.  Er worden fietsend honderden kilometers afgelegd bij fietsevenementen waarvoor de deelnemers fondsen werven voor een wereld zonder T1D.  Ook voor dit evenement zijn we op zoek naar bedrijven die willen helpen als sponsor, of met hun bedrijfsteam fondsen willen ophalen voor een wereld zonder T1D.

Meer informatie over de JDRF Nederland ‘Ride to Cure’? Klik hier!

infoavonden

 

 

Vier keer per jaar organiseert JDRF Patiëntinformatieavonden door heel Nederland. Voor mensen met T1D, hun partners, ouders en anderen. Deze avonden staan in het teken van voorlichting over de meest recente onderzoeksontwikkelingen. Nederlandse topwetenschappers leveren een bijdrage door te vertellen over hun eigen onderzoek.

Je kunt met je bedrijf deelnemen aan de informatiemarkt die parallel aan het programma plaatsvindt. Voor de locatie, catering en benodigdheden als drukwerk en promotieartikelen zijn wij altijd op zoek naar bedrijven die ons hierbij willen ondersteunen.

En verder…

Je kunt er ook voor kiezen om met je bedrijf een eigen actie te starten om geld in te zamelen voor T1D onderzoek. Hiervoor biedt ons fondsenwervingsplatform Team JDRF uitkomst. Zo schaar je je medewerkers achter één gemeenschappelijk doel door bijvoorbeeld als bedrijf een fondsenwervende barbecue te organiseren, of een veiling op poten te zetten. Allerlei activiteiten en evenementen lenen zich voor fondsenwerving. Ook zo kunnen bedrijven bijdragen aan een wereld zonder T1D.

Wat krijg je ervoor terug

Met je bijdrage kunnen wij onderzoek naar T1D een stap dichterbij brengen. Daar zijn we je dankbaar voor en doen we er graag iets voor terug.

Als je bijvoorbeeld met je bedrijf deelneemt aan de Dam tot Dam Loop, is er voorafgaand aan het evenement een kick-off op een prachtlocatie in Amsterdam. Het trainen voor een evenement als de Dam tot Dam Loop of de Ride to Cure dient ook als teambuildingsactiviteit: het brengt medewerkers dichter bij elkaar, terwijl het hen gezonder en fitter maakt. Een win-win situatie.

Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden waarop JDRF je bedrijfsnaam en merk kan uitdragen, bijvoorbeeld op promotieartikelen, sportkleding en natuurlijk via onze digitale media. Ook op evenementen kunnen wij op verschillende manieren je bedrijfsnaam onder de aandacht brengen.

Fiscale voordelen

Als bedrijf kan je steun aan JDRF fiscale voordelen met zich mee brengen. Dat kan op verschillende manieren. Als je meer wilt weten over deze fiscale voordelen, neem dan vooral contact met ons op.

Contactinformatie

Voor meer informatie en vragen neem je op met Jan Kooning, jkooning@jdrf.nl of 06 10 42 79 24

Onze partners en grotere sponsors vind je hier.