Nieuws

Nieuwe website diabetes.nl van start met 250 eerste gebruikers

JDRF

Mei 2023 nieuwsbericht diabetes nl

Over enkele weken gaat diabetes.nl live. De lancering van dit nieuwe platform is op dinsdag 13 juni. Diabetes.nl is een nieuwe website voor mensen met diabetes én hun naasten. Je vindt er betrouwbare informatie, activiteiten en ervaringen van anderen.

Diabetes.nl is gemaakt om jou de weg te wijzen in de wereld van diabetes. Het nieuwe platform is gebouwd door verschillende diabetesorganisaties. Zij werkten daarbij samen met mensen met diabetes en zorgverleners.

250 eerste gebruikers

Vanaf 17 mei is het platform open voor een groep van 250 mensen. Zij schrijven blogs en starten gesprekken in de online community: het Trefpunt. Het platform wordt zo alvast gevuld met ervaringen en verhalen. Daarmee zorgen zij samen voor een warm welkom voor nieuwe bezoekers bij de livegang van diabetes.nl op 13 juni.

Meer informatie over het initiatief vind je nu op over.diabetes.nl.

Diabetes.nl is een initiatief van Stichting JDRF Nederland, de Bas van de Goor foundation, het Diabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland en Stichting DON. Heb je vragen of suggesties voor diabetes.nl? Stuur dan een mail naar communicatie@diabetes.nl.