Nieuws

Kom op zaterdag 10 juni naar de JDRF One Walk 2023

Acties en Events

Jongen met duim One Walk 2022

Op zaterdag 10 juni organiseert JDRF de One Walk 2023 in Almere. Het wordt een bruisend festival bomvol toffe activiteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom om mee te genieten van deze middag in het teken van type 1 diabetes.

Pingpongen aan een ronde tafel, boogschieten, klimmen in een touwparcours en samen de One Walk wandelen (1,5 km): het kan allemaal tijdens de JDRF One Walk 2023. Ook organiseert JDRF sportclinics met leefstijlcoach Noortje Voorhuis en kickbokser Anne Fleur Slagt, die beiden zelf type 1 diabetes hebben.

De jongste bezoekers kunnen een bezoekje brengen aan de Berendokter om hun Rufus de Beer of andere knuffel beter te laten maken. En of je nu jong of oud bent: Abe de Verteller voert jou met zijn fantasievolle verhalen mee naar andere tijden en werelden.

In gesprek

Er is volop gelegenheid tot ontmoetingen tijdens het festival. Zo kun je verschillende wetenschappers op het gebied van type 1 diabetes vragen stellen.
Op het festivalterrein kun je bovendien met andere bezoekers in gesprek over het dagelijks leven met type 1 diabetes en alles wat daarbij hoort.

Expositie en informatiemarkt

Natuurlijk ontbreekt onze expositie Type 1 diabetes de wereld uit niet op 10 juni en dat geldt ook voor de informatiemarkt. Daar vind je bedrijven die je graag meer vertellen over verschillende diabeteshulpmiddelen.

Praktische informatie

De JDRF One Walk vindt plaats op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Deelname aan de One Walk kost niets en ook parkeren is gratis. Ons festival vol kennis, inspiratie en ontmoetingen start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Ga voor aanmelden en meer programmadetails naar jdrfwalk.nl.