Archief

2020 van start: nieuw jaar, nieuwe kansen

Proost op een gezond, liefdevol en gelukkig 2020Stoppen met roken? Meer sporten? Meer tijd voor jezelf vrijmaken? Een maand zonder alcohol tijdens Dry January? Het nieuwe jaar is alweer twee weken onderweg. Met welke voornemens trapte jij 2020 af?

Je kan er niet omheen rond de jaarwisseling. Wellicht kreeg jij de vraag ook voorgeschoteld tussen de oliebollen, appelbeignets en champagne: En? Nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Misschien pakte je gelijk je lijstje met plannen voor 2020 uit je broekzak óf schrok je je een ongeluk en heb je gauw iets gemompeld over 'vaker naar de sportschool' en 'gezonder eten'.

Maar wat nou als je met jouw eigen goede voornemens voor 2020 een ander kan helpen? Kom bijvoorbeeld in actie voor JDRF, doe mee aan de JDRF One Walk en maak niet alleen je eigen jaar mooier, maar draag bij aan het beter behandelen en uiteindelijk voorkomen en genezen van type 1 diabetes. Dan gaan we samen op weg van type één, naar type géén.

Help jij JDRF op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes? Meld je hier aan voor de One Walk of zet je op een andere manier in voor JDRF. Team JDRF wenst je alle goeds, gezondheid en geluk in 2020.