Acties en Events

MedTech: een avond over technologie - 2 december 2021

Acties en Events

Technologie speelt een grote rol bij type 1 diabetes. Denk aan de glucosemeter, insulinepen, glucosesensor of insulinepomp: allemaal zijn ze ontstaan door technologische ontwikkelingen. Op donderdag 2 december vanaf 19.00 uur organiseerden we MedTech: een online event volledig in het teken van type 1 diabetes en technologie.

Heb je MedTech gemist? Het online event is hieronder volledig terug te kijken, met uitzondering van de online rooms met leveranciers en fabrikanten van diabeteshulpmiddelen.

Per Winterdijk over de DIY closed loop

Tijdens MedTech sprak Per Winterdijk over technologie bij type 1 diabetes. Hij bracht ons terug in de tijd en keek vooruit: van insulinepen en -pomp tot hybrid closed loop. Een aanvulling op zijn presentatie, meer specifiek over DIY closed loop-systemen, lees je hier.

Abbott en hulpmiddelenleverancier Bosman zijn de hoofdsponsors van Medtech. Tijdens MedTech spraken zij en andere farmaceuten en ontwikkelaars van diabeteshulpmiddelen je bij over de laatste ontwikkelingen en we spaken over wat technologie je kan bieden.

Deze organisaties waren aanwezig tijdens MedTech.

Medtech 3
Tags: webinars